DAMIR KRAJAC/CROPIX
LJUBAV NA PRVI POGLED

Ljubavna priča bivših supružnika: Između Severine i Igora odmah se osjetila kemija, a vjenčali su se tri puta

Iako se mogao naslutiti još prije nešto više od godinu dana, mnogima je još nevjerojatan razvod nekada ludo zaljubljenog para - Severine i Igora Kojića. Donosimo njihovu ljubavnu priču koja je započela čim su se upoznali.

Iako se mogao naslutiti još prije nešto više od godinu dana, mnogima je još nevjerojatan razvod nekada ludo zaljubljenog para - Severine i Igora Kojića. Donosimo njihovu ljubavnu priču koja je započela čim su se upoznali.

Da se ljubavi između Severine i Igora Kojića bliži kraj, dalo se naslutiti još prije nešto više od godinu dana kada se par prestao pratiti na društvenim mrežama i kada su uklonili zajedničke fotografije. Severina se tada vratila u Zagreb iz Beograda i više ju nismo vidjeli u Igorovom društvu.

image
Igor i Severina u danima sreće
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Danas su već bivši supružnici brak okončali sporazumnim razvodom na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

"Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta", izjavila je za Jutarnji Severina kojoj je ovo bio drugi brak, a na koji se zaklela čak tri puta.

Čitajte i: Severina i Igor potpisali papire za razvod: ‘Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života‘

Velika ljubav na prvi pogled

image
Severina i Igor u braku su bili šest godina.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

U proljeće 2015., nakon njezinog koncerta u Beogradu, Severina je u 15 godina mlađem bivšem nogometašu pronašla sve za čime je tada tragala. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a ljubavne iskre odmah su pojavile među njima.

Veliku ljubav nisu skrivali, a međusobnu zaluđenost odlučili su zapečatiti brakom tek nekoliko mjeseci nakon stupanja u vezu.

image
Par se upoznao u proljeće 2015.
DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Tri puta se zakleli na vječnu ljubav

Već krajem svibnja iste godine par se zakleo na vječnu ljubav u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri, a za vrijeme cijele svečanosti pjevačica je plakala od sreće. Ceremoniju intimnog vjenčanja potom su nastavili u vili Lav, a s vjenčanja zatvorenog za pogled javnosti, Severina je objavila fotografiju na kojoj par pozira pod vodom.

“Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota…”, napisala je Severina u opisu te objave obznanivši obožavateljima koliko je sretna i zaljubljena.

Čitajte i: Još jedan dokaz dubokih bračnih problema! Severina i Igor ni ove blagdane nisu proveli zajedno

Da je njihova ljubav iznimno velika, dokazali su i nekoliko mjeseci kasnije još jednim vjenčanjem, ovog puta u Beogradu na dva kata hotela Crown Plaza, gdje su prisustvovala poznata lica iz svijeta estrade, kulture i sporta.

image
Severina i Igor u braku su bili šest godina.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

Glamuroznu Severininu vjenčanicu kojom je oduševila javnost i uzvanike, tada je dizajnirala poznata dizajnerica Matija Vuica.

Treći puta par je odlučio staviti "vječno prstenje" u Zanzibaru 2016. godine, kada je pjevačica nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog afričkog plemena i u pratnji Malajki s buketom cvijeća u ruci stigla do zaljubljenog Igora.

image
Upoznao ih je zajednički prijatelj.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

I nakon gotovo nestvarno lijepe i romantične priče, prije nešto više od godinu dana počela su šuškanja o neslaganju nekad ludo zaljubljenog para. O razlozima njihovog rastanka ni Igor ni Severina nisu javno govorili niti išta specificirali, no ljubavnu priču su završili.

Linker
28. travanj 2024 22:41