AELTC/SHUTTERSTOCK
iz praktičnih razloga

Velika promjena na pomolu! Kate Middleton i princ William nadomak su velike odluke

Omiljeni par britanske javnosti planira se sa svojom obitelji preseliti bliže kraljici Elizabeti II.

Omiljeni par britanske javnosti planira se sa svojom obitelji preseliti bliže kraljici Elizabeti II.

Kate Middleton i princ William navodno planiraju preseliti s obitelji kako bi bili bliže kraljici Elizabeti II., ali i kako bi se što bolje pripremili za velike odgovornosti koje ih čekaju jednog dana. Bračni par razmišlja o velikom koraku za svoju peteročlanu obitelj te navodno već razgledavaju nekretnine. Kate i William s djecom trenutno žive na relaciji između Kensingtonske palače u Londonu i Anmer Halla u Norfolku. Trenutno razgledavaju nekretnine, uključujući i Fort Belvedere, koji se nalazi prema južnom kraju Velikog parka Windsor.

image
Par želi živjeti bliže kraljici Elizabeti II., a usto se pripremati i za veće obaveze koje ih čekaju jednog dana.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Princ William s ovime nije nimalo zadovoljan: Kate je za vrijeme njihovog prekida imala avanturu s njegovim rivalom

"Anmer Hall imao je smisla dok je William bio pilot helikoptera i to je bilo korisno za Božić u Sandringhamu, ali zapravo on to više ne radi. Lokacija je predaleka za vikende pa je Windsor savršen kompromis. Oni sada traže mogućnosti na tom području", rekao je upućeni izvor. Navodno se i kraljica Elizabeta želi potpuno preseliti u Windsor, gdje je s pokojnim suprugom Phillipom provela veliki dio karantene i gdje je bliže svojim sinovima Edwardu i Andrewuu.

image
Kate i William već gledaju nekretnine u okolici dvorca Windsor.
CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Otkazuju sve događaje! Kate Middleton odgodila sve obaveze, oglasila se i palača

Obiteljsku nekretninu koju su koristili princ Harry i Meghan Markle trenutno, pak, koristi princeza Eugenie s obitelji. Nije prošlo puno vremena između kontroverzne obnove Frogmore Cottagea na imanju Windsor i odluke Harryja i Meghan da sve napuste. Srećom, potrošeni novac nije bačen uzalud jer je to trenutni dom prinčeve voljene rođakinje.

Linker
18. svibanj 2024 11:36