Nova tv
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Baby Dooks odnio pobjedu drugi put zaredom

Pobjednik devete epizode popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato je Baby Dooks koji je ovog puta oduševio transformacijom u Jamesa Browna i izvedbom svevremenskog hita I Feel Good.

Od mnogih odličnih transformacija, žiri je s najviše bodova nagradio Baby Dooksa i Marija Petrekovića, a ostali natjecatelji su odlučili da je transformacija Baby Dooksa bila bolja. On je i prošlog tjedna odnio pobjedu kao Esma Redžepova, a ovog puta nagradu je odlučio donirati UNICEF-u.

Mario Petreković ponovno je oduševio i za svoju imitiaciju Alke Vuice zaradio ovacije publike.

– Bez teksta sam. Mario je sasvim nešto drugo. Talent svjetske klase – izjavio je Luka Nižetić, koji nije mogao suzdržati smijeh tijekom njegovog nastupa, dok je Mario pjevao Alkin hit Laži me i zavodljivo plesao.

Minea se transformirala u Luku Nižetića, koji je ujedno bio ovotjedni gost u žiriju, i izvela njegovu pjesmu Proljeće, a svi su prvenstveno komentirali njen izgled i identičan nos s poznatim pjevačem. Vanda Winter zablistala je kao ˝ledena dance kraljica˝ Vanna i oduševila izvedbom pjesme Tek je 12 sati. Svi su ponovo pohvalili njene vokalne sposobnosti, ali i promjenu karaktera te sitne imitacije.

Giuliano pak je demonstrirao koliko je svladao turski jezik, na kojem je čak tri dana i sanjao, te otpjevao Tarkanov hit Kiss Kiss, a žiri mu je ponovno rekao da je njegov glavni problem što pjeva bolje od onoga koga imitira.

Ronald Braus utjelovio Raffellu Carra, ikonu talijanskog show programa, a bolje ocijene pokušao je dobiti podmićivanjem žirija, odnosno Sandre Bagarić, dok je Jasna Palić Picukarić imala zahtjevnu transformaciju u švedski bend Rednex te izvela njihovu pjesmu Cotton Eye Joe, koja joj je vesela i draga. Jasna je jedva dočekala nastup, a žiri je komentirao da je to vjerojatno ˝najružnija˝ transformacija u showu do sada.

Andrea Andrassy imala je posebnu tremu jer je imitirala svog kolegu iz showa, Giuliana, pjevajući pjesmu Srna i vuk. Voditeljica i komičarka prije showa izjavila je da će poraditi na dobrim odnosima s Giulianom, kako je ne ubio nakon što mu izmasakrira pjesmu, ali Giuliano je uživao u njezinoj izvedbi i priznao da nije mogao vjerovati kada se Andrea pojavila na pozornici.

U idućoj emisiji Ronald Braus postat će Zvonko Bogda, Giuliano će se transformirati u legendarnu Josipu Lisac, dok će Minea postati Jennifer Lopez. Andrea Andrassy ponovo će biti muškarac – Gusttavo Lima, Mario Petreković bit će Lionel Richie, Baby Dooks transformirat će se u The Gipsy Kings, Jasna Palić Picukarić u Magazin, a Vanda Winter u grupu Kaoma.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
23. travanj 2024 12:14