MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pršte komentari sa svih strana

Fotka koja je iznenadila fanove Jennifer Lopez: Je li ipak pretjerala s vježbanjem u karanteni?

Njezin zaštitni znak je savršeno uzak struk i naglašena guza, oblik tijela kojem su tepali 'La Guitarra' predmet je divljenja žena i muškaraca diljem svijeta, no ipak su se pojavile neke fotografije zbog kojih su se obožavatleji zabrinuli.

Svi znamo da latino diva redovito i marljivo vježba, prije pandemije koronavirusa Jennifer Lopez najčešće se moglo vidjeti na putu u teretanu, ali svima nam je nekako promaklo da je osim pločica na savršeno isklesanom trbuhu nabildala i ruke. Ili?

Pomno našminkana, zadignute bujne kose, koja je njezin prepoznatljiv znak, pozira u kupaonici u pripijenom topiću i tajicama, stručno i bodibilderski napete ruke, hm? Kada se to dogodilo, je li Jenny from the block počela dizati utege u karanteni? Ali nakon prvotnog šoka, uslijedit će drugi, jednako snažan.

Naime nije riječ o poznatoj glumici i pjevačici Jennifer Lopez, nego o njezinoj dvojnici američkoj bodybuilderici Janice Garay. Jay, kako joj je nadimak ove sličnosti svjesna je već neko vrijeme, tako je u objavi iz 2017. napisala: "Dakle, svi mi pišete da svatko ima svog blizanca i da je moj JLo? Može, prihvaćam".

Iako su u licu, na nekim fotografijama teško raspoznatljive, J.Lo je poznata po svojim ženstvenim oblinama koje održava u top formi različitim vježbama, a ne samo bodybuildingom. Nakon poroda blizanaca Maxa i Emme bila je strastvena zagovornica triatlona, koji joj je pomogao da vrati pretporođajnu figuru. A nedavnim savladavanjem vještine plesa na šipki, zbog uloge u filmu "American Hustlers", Jenny je oduševila cijeli svijet.

Pročitajte i:

Svjetska diva pokrenula izazov koji je izazvao lavinu reakcija među mamama širom svijeta

Jennifer Lopez se premišlja oko vjenčanja: 'Stvarno ne znam što će sada dogoditi'

Umro bivši dečko J. Lo! Bili su zajedno cijelo desetljeće: 'Nikada nije zaboravljao reći - volim te'

Jennifer Lopez sve je ispričala slavnoj Oprah: Ni u pedesetoj joj se nikud ne žuri, a sad zna tajnu uspješne romanse

Linker
18. travanj 2024 21:46