BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Spremna za plažu

Možete li vjerovati koliko ima godina? Elizabeth ponovno oduševljava svojim izgledom u mikro bikiniju

Osim što se proslavila brojnim ulogama u uspješnim filmovima, Hurley je od svoje ljubavi prema plaži i suncu napravila unosan posao, dizajnira i prodaje kupaće kostime, koje najčešće i najviše reklamira upravo ona.

Glumica Elizabeth Hurley ponovo je oduševila svojim fenomenalnim izgledom, iako je nedavno proslavila 55. rođendan ova Engleskinja izgleda bolje nego mnoge mlađe žene. Osim što se proslavila ulogama u hitovima poput "Austin Powers" ili "Začaran", Elizabeth je razvila i poslovno carstvo, zahvaljujući svojoj ljubavi prema plaži i uživanju na suncu glumica ima i svoju marku kupaćih kostima i popratne odjeće.

View this post on Instagram

The Great Escape

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

"Veliki bijeg", napisala je kratko Elizabeth dok pozira na travnjaku, dok se iza nje u pozadini ljeska more. Ona je obučena u jednostavni bikini na bijelo plave prugice. Takav kroj kupaćeg kostima, obično se smatra pogodnim za mlađe djevojke koje su u jako dobroj formi. No, ova glumica nema apsolutno nikakvih problema s oskudnim predmetom te je još jednom dokazala da je sama sebi najbolji model.

Iako rado pokazuje kako uživa uz more ili uz bazen i na regularnom profilu, Elizabeth svoje linije kupaćih kostima, parea, ljetnih haljina i ogrtača, ciljano oglašava i na onom poslovnom - Elizabeth Hurley Beach.

Sama svoj najbolji model

Osim što, kako tvrdi, sama dizajnira komade, ona ih uglavnom i sama reklamira. Iako se tu i tamo nađe slika nekog drugog modela, uglavnom je 'gazdarica' Hurley ta koja ponosno pokazuje što se sve može kupiti u njenom dućanu.

S obzirom na to kako dobro izgleda, ne samo za svoje godine, tko bi joj mogao zamjeriti. Glumica, koja je uz filmske i televizijske uloge dobivala angažmane i kao model, ponosna je na svog sina Demiana koji je krenuo njenim stopama.

Demian i Elizabeth nevjerojatno sliče, a 18-godišnjak je nedavno snimio zapaženu kampanju za maskaru Pat McGrath, 'bok uz bok' s Irinom Shayk.

Pročitajte i:

Sin Elizabeth Hurley oduševio u novoj kampanji: U promotivnom videu mazi se s poznatom manekenkom

Glumica ne izlazi iz ružičastih kombinacija, a razlog je hvalevrijedan

Sin poznate glumice u mučnoj borbi za nasljedstvo dobio parnicu nad vlastitim djedom

Suze u očima Elizabeth Hurley: 'Gubim prijateljicu, kad se javila liječniku već je bilo prekasno'

Linker
24. travanj 2024 00:45