Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Ponovno ljubav

Tajanstvena Katie Holmes: Svi pričaju o njenom novom, osam godina mlađem frajeru

Glumica i poznati chef talijanskih korijena više se ne skrivaju, nedavno su javno razmjenjivali nježnosti nakon romantične večere, a ova povučena glumica takve stvari ne radi, osim ako priča stvarno nije ozbiljna.

Poznata glumica Katie Holmes (41) ima novog dečka, a par ne krije da su zajedno. Glumica i njen novi dečko, chef Emilio Vitolo (33), javno su izmjenjivali zagrljaje i nježnosti tijekom romantične večere.

Holmes su fotografi snimili kako sjedi u Vitolovom krilu, nakon čega su se i nježno poljubili, bilo je to na terasi jednog restorana u New Yorku.

Prvi put zajedno par je viđen prošlog tjedna, kada su ćaskali i smijali se u restoranu Mediterranean. Vitolo, pak, radi u Emilio’s Ballato u SoHou. Njegov otac Emilio Vitolo Sr. kupio je radnju ranih devedesetih.

Ušminkani Njujorčanin

O tati Vitolu u New Yorku se govori kao o omiljenom ugostitelju, a o njegovom restoranu kao jednom od najdražih talijanskih restorana u tom gradu. Mlađi Emilio uspješno je nastavio tu obiteljsku tradiciju, ali je i proširio svoje djelovanje.

Naime, Vitolo Jr. okušao se i u glumi, pojavio se u serijama "Royal Pains" i "Inside Amy Schumer". Osim toga voli društvo poznatih, kreće se među celebrityjima poput Whoopi Goldberg ili Joe Jonasa.

U javnosti se mladi Emilio uvijek pojavljuje besprijekorno dotjeran, ali s daškom starog glamura, igrajući na kartu talijanskog šarma.

Tajanstvena glumica

Nije još poznato koliko se dugo Holmes i Vitolo druže, međutim komentirao joj je jednu objavu na Instagramu još u srpnju, pa je očito kako su se od tada do sada ipak zbližili i oslobodili.

Ovo je prvi put da se Holmes dovodi u romantičnu vezu s ikim nakon prekida s Jamiejom Foxxom u kolovozu 2019. Glumica je od razvoda s Tomom Cruiseom vodila vrlo privatan život, tako da su detalji o obiteljskom životu koji vodi s 14-godišnjom kćerkom Suri, kao i o njezinom ljubavnom životu uistinu rijetkost.

Pročitajte i:

Katie Holmes ponovno ljubi! Tko je misteriozan muškarac zaslužan za njezin veliki osmijeh?

Svi su ludi za njima: Neugledne sandale Katie Holmes sve su što vam treba za kraj ljeta

Ljetni đir Katie Holmes: Trendi kombinezon 'začinila' je natikačama koje smo prošlih sezona stalno nosili

Linker
24. travanj 2024 05:52