Victoria Beckahm
 Focus / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ostala je Posh

To može samo ona: Victoria Beckham zaradila ogroman novac tako što nije pjevala sa Spice Girls

Bivša pjevačica i modna dizajnerica nije se pridružila kolegicama iz nekad planetarno popularne grupe na reunion turneji, ali svejedno ima pravo na dio novčanog kolača koji su Spajsice prošle godine prihodovale.

Planetarno popularna postala je kao dio pop senzacije Spice Girls, a ta veza je do danas ostala neraskidiva, barem što se tiče benda i bankovnog računa Victorije Beckham. Bivša je Spajsica tako dobila gotovo jedan milijun funti za to što se nije pridružila ponovno okupljenom bendu na turneji prošle godine.

Posh Spice je odbila pjevati na 13 povratničkih gaža diljem Ujedinjenog Kraljevstva, ali zaradila je pozamašnu svotu zbog obnovljenog interesa za bend.

Nije loše za posao koji nije ni napravila, a još je zanimljivije da je svojim nepjevanjem zaradila više nego kao vlasnica modne kuće, kako pišu britanski mediji Vicki si je za plaću isplatila 700.000 funti.

Dobar posao u Engleskoj

Victoria, Geri, Mel C, Mel B i Emma od svog su benda napravila kompaniju Spice Girls Limited, a petorka su i jedine aktivne članice i direktorice unutar tvrtke. Tako Victoria ima pravo na petinu zarade koja se stvara od prodaje brendiranih predmeta i autorskih prava, bez obzira na to što se nije pojavila na turneji.

Prema poslovnim podacima kompanija je prošle godine zaradila 4.5 milijuna funti, dok je godinu prije toga samo 124.000, razlika je i više nego očita, a za nju su zaslužni ponovni koncerti.

To znači da će ostatak grupe morati dati ogroman iznos Victoriji, iako nije sudjelovala u koncertima zbog kojih su novci i pristigli.

Pročitajte i:

Beckham i malena Harper objavili sliku koju im je lajkala i kultna glumica iz Prijatelja koja se više ničega se sjeća

Victoria Beckham pokazala zube, a reakcija Davida je urnebesna: 'Ona se smije, ali je pretjerala'

Odbačeni prijatelj se osvećuje Anne Wintour: 'Toj Sotoni u suknji nije kasno za iskupljenje'

Linker
20. travanj 2024 02:20