Harper Seven i David Beckham
How You Doin!

Beckham i malena Harper objavili sliku koju im je lajkala i kultna glumica iz Prijatelja koja se više ničega se sjeća

Kultna serija 'Prijatelji' najgledanija je tijekom karantene u Americi. Brojni gledatelji evociraju uspomene na šest prijatelja čije su zgodne i nezgode nasmijavale i nasmijavaju brojne fanove. Ova bezvremenska serija funkcionira i danas, a problemi koji su mučili 'Prijatelje' i danas 'muče', kako nove tako i stare generacije koje su odrastale uz spomenutu seriju. Ovoga puta počast im je odao David Beckham sa svojom mezimicom Harper.

Bivši nogometaš David Beckham (45) i njegova slatka kćerkica Harper (8) čirav su vikend gledali popularnu seriju ''Prijatelji'' pa su se uslikali u majicama s natpisom ''How You Doin'', koju je u seriji izgovorio legendarni Joey Tribbiani kojeg je savršeno odglumio Matt LeBlanc (52).

Lajk i potporu dala im je i Courtney Cox (55) koje je u seriji glumila nenadmašnu kontrol frik djevojku Monicu Geller. Inače, glumica je nedavno priznala da se ne sjeća kultnih ''fora' iz ''Prijatelja'' pa ponavlja gradivo, odnosno s guštom gleda seriju nakon puno godina od prve do posljednje epizode.

LIBRARY. 
USA. Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox and David Schwimmer in the promo image for  ©Warner Bros. TV series : 'Friends' ( 1994-2004 ),Image: 448706231, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no
Monica, Rachel i Phoebe.

David je otkrio kako mu je majicu kupila Harper, koja je velika obožavateljica serije, a uz fotografiju je napisao: ''Kakva divna nedjelja, ''How You Doin'', pritom tagiravši profil serije, a zatim dodao: ''Harper zna koliko volim prijatelje i odlučila me iznenaditi majicom pa sada možemo oboje gledati našu omiljenu seriju u omiljenim majicama''.

Obiteljske fore iz 'Prijatelja'

Kod Beckhamovih ne nedostaje zabave, prije nekoliko dana Cruz Beckham (15) i David zezali su Victoriju putem Instagrama na račun njezine ozbiljnosti, no njenu masku 'raskrinkao' je sin Cruz. Treće dijete nogometaša Davida i bivše Spajsice objavio je fotografiju na kojoj pozira s mamom, oboje u kućnim ogrtačima i s ručnicima na glavi, dok se Vicki smije 'od uha do uha'.

"Očito, moja mama se smije", napisao je ovaj 15-godišnjak. Fotografiju je lajkala i sama Victoria, a tata David se našalio na njen račun. "Koliko su bijeli mamini zubi? To je Ross iz serije ‘Prijatelji'”, napisao je popularni nogometaš, aludirajući na epizodu u kojoj je Ross pretjerao s izbjeljivanjem zubi.

Svi iščekuju ponovno okupljanje

Inače, 'Prijatelji' su se trebali okupiti u specijalu HBO televizije, ali korona kriza sve je zaustavila. Lisa Kudrow (56) nedavno se javila kako bi neutješne fanove ohrabrila rečenicom: ''Isplati se još malo strpjeti''.

Glumica koja je glumila Phoebe Buffay, izjavila je za Entertainment Tonight: '' Jedva čekam da se to dogodi. Bit će jako zabavno''.

Šest glumačkih zvijezda, navodi Kudrow, nisu bili zajedno u istoj prostoriji već 25 godina i vrijeme je da to ''popravimo''.

LIBRARY. 
USA. Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox and David Schwimmer in the promo image for  ©Warner Bros. TV series : 'Friends' ( 1994-2004 ),Image: 448710348, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no
Bezvremenska serija koja se i danas rado gleda.

Producent i redatelj Kevin Bright, potvrdio je da će se projekt dogoditi čim završi korona kriza, a i njegova izjava je vrlo znakovita: ''Osjećam da je potrebno ponovno okupljanje'', izjavio je.

Popularni američki sitcom emitirao se punih deset sezona, od 1994. do 2004. godine, ali niti 16 godina kasnije nisu prestajale spekulacije, a ni želje obožavatelja, da se popularna šestorka ponovno okupi.

LIBRARY. 
USA. Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox and David Schwimmer in the promo image for  ©Warner Bros. TV series : 'Friends' ( 1994-2004 ),Image: 448706153, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no
Kod nas se serija trenutno emitira na RTL2.

Iako su većinom demantirali glasine da se vraćaju, s obzirom na to da u posljednje vrijeme televizijske kuće snimaju nove nastavke popularnih serijala koji su se odavno prestali emitirati, kao što su "Gilmoreice" i "Will i Grace", želje fanova se ispunila, ponovno ćemo gledati Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisu Kudrow, Davida Schwimmera, Matthewa Perryja, Matta LeBlanca zajedno.

Čitajte i:

David Beckham kakvog još nismo vidjeli: S klincima u lunaparku

Obitelj Beckham: Luksuzni odmor na jahti

Tata Beckham miljenicu Harper po aerodromu vozi na koferima

Povratak 'Prijatelja' nakon 13 godina

'Prijatelji' na poseban način slave 25. godina: Omiljene epizode će se prvi put prikazivati u kinima

Poznati romantični par ponovno zajedno nakon dugo godina: Neočekivanom fotografijom oduševili obožavatelje

Službeno je! 'Prijatelji' se ponovno okupljaju u originalnoj postavi, glumci će dobiti 'astronomski' honorar

David Beckham i Tom Cruise - stari prijatelji na piću

Linker
19. travanj 2024 20:33