Gloria osobno

Inspirirajte se i odvojite tren za mali užitak: Famozna Ornela Vištica recitira 'Tajnu' Desanke Maksimović

Gloria osobno naša je nova priča! Pored ekskluzivnih tematskih večeri kakva je bila ona na temu 'Sastati se ili rastati' te poziva našim čitateljicama da s nama podijele svoja iskustva i priče, odlučile smo s vama 'ukrasti' nekoliko trenutaka samo za sebe i naprosto uživati u 'hrani za dušu' - poeziji.

Prva ekskluzivna "Gloria osobno" večer, koja je održana ovog tjedna u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski, okupljene je dame iz javnog života zaintrigirala po mnogočemu.

Osim što je tema "Sastati se ili rastati" bila intrigantna sama za sebe, dodatno su je začinile pričajući o svojim iskustvima i naše gošće: moderatorica Barbara Kolar, glumica Nina Violić, Glorijina kolumnistica i spisateljica Milana Vlaović Kovaček te odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko.

Ipak, jedna je trenutak bio doista poseban. To je onaj trenutak koji si, nažalost, u današnja vremena sve rjeđe možemo priuštiti. Trenutak koji te inspirira, hrani, ostavlja bez teksta, a budi tolike emocije... Bila je to izvedba famozne Ornele Vištice, glumice koja je za tu prigodu na svoj, doista dojmljiv način, recitirala stihove pjesme "Ropstvo" Vesne Parun.

Samo za 'Gloria osobno' i samo za naše čitatelje i čitateljice, a na želeći zaboraviti romantiku kao važan segment u životu svakoga od nas, u idućim tjednima donosimo recitale po njezinu izboru...

Prvi video pjesma je Desanke Maksimović: TAJNA. Uživajte!


Čitajte više o našoj prvoj 'Glorija osobno' večeri:

Vjerni partneri Gloria osobno priče su dm, Hrvatska pošta i Dolcela.

Linker
14. travanj 2024 18:18