Ornela Vištica na tematskoj večeri 'Gloria osobno' bila je odlično raspoložena.
 Maja Jurović
Crno uvijek pali

Outfiti o kojima se priča: Ornela, Alma i Ivana dobro znaju kako nositi crnu boju bez da bude dosadna

Na prvoj tematskoj večeri 'Gloria osobno' najviše se gledalo u sjajne modne kombinacije naše tri poznate dame koje su bile odlično raspoložene i spremno su pozirale našim fotografima u Hemingway baru Lisinski.

Prva tematska "Gloria osobno" večer bila je prepuna dama u elegantnim outfitima, a boja za koju su se mnoge odlučile i s kojom nikako ne možemo pogriješiti, jest crna. Vesela i dobro raspoložena glumica Ornela Vištica na nezaboravno druženje stigla je u lepršavoj crnoj haljini od tila koja joj je odlično stajala, a posebnost ove haljine s kojom se istakla u mnoštvu bio je crveni rub na ovratniku i rukavima te crveni gumbići.

tematska vecer Gloria osobno / Hemingway bar Lisinski / Zagreb 04.03.2020. / foto: Maja Jurovic / Ornela Vistica
Maja Jurović
Domaća glumica Ornela Vištica malo je i zaplesala u raskošnoj crnoj haljini.

Ornela je spretno uskladila taj detalj s crvenim ružem i pokazala da se uz minimalan trud može postići odličan dojam.

Kako bi začinila atmosferu, domaća glumica se rasplesala kod poziranja našim fotografima, odajući dojam da se sjajno zabavlja.

tematska vecer Gloria osobno / Hemingway bar Lisinski / Zagreb 04.03.2020. / foto: Maja Jurovic / Ornela Vistica
Maja Jurović
Ornela Vištica na tematskoj večeri 'Gloria osobno' bila je odlično raspoložena.

Glavnina outfita hrvatske glumice i balerine Almire Osmanović također je bila u crnoj boji, samo što je ona, za razliku od Ornele, odabrala komade neobičnog kroja. Široke hlače koje podsjećaju na dimije, bluzu modernog "izgužvanog" izgleda kombinirala je uz otvorenu pelerinu sivkaste boje i kožne čizme. Od nakita je nosila statement prsten i detalj koji rijetko vidimo na damama - broš.

Vedran Peteh / Hanza Media
U zabavnoj ženskoj večeri uživala je legenda domaćeg baleta Almira Osmanović.

Jedno od omiljenih televizijskih lica Ivana Paradžiković imala je "ziheraški" pristup koji nipošto nije bio dosadan, već naprotiv - cool i moderan. Crni sako s bijelim crtama spojila je s običnom majicom i crnim hlačama koje je ugurala u bajkerske čizme.

Cijeli outfit bismo mogli nazvati odličnim spojem elegancije i rokerskog šika koji Ivana odlično nosi.

tematska vecer Gloria osobno / Hemingway bar Lisinski / Zagreb 04.03.2020. / foto: Maja Jurovic / Ivana Paradzikovic
Maja Jurović
Ivana Paradžiković na tematskoj večeri 'Gloria osobno' zablistala je u crnom odijelu.

Brojne dame, od slavnih lica do naših vjernih čitateljica, pridružile su se ekskluzivnom druženju u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski, a tema večeri bila je "Sastati se ili rastati". O svojim životnim iskustvima govorile su glumica Nina Violić, književnica i Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, te Barbara Kolar kao moderatorica.

Naši vjerni partneri - dm, Dolcela i Hrvatska pošta također su podržali naše prvo ekskluzivno "Gloria osobno" druženje koje je izazvalo veliku pažnju javnosti - Dolcela je osigurala slatke zalogajčiće, dm se pobrinuo za make-up naših gošći, a Hrvatska pošta potrudila se da do nas stignu sva pisma Glorijinih čitateljica na temu Moje iskustvo je važno jer...

Čitajte više o 'Glorija osobno':

Vjerni partneri Gloria osobno priče su dm, Hrvatska pošta i Dolcela.

Linker
17. travanj 2024 20:35