Milana Vlaović Kovaček sudjelovala je u tematskoj večeri "Gloria osobno" i podijelila je s okupljenima neka svoja iskustva. Družila se kasnije sa svojim suprugom Borisom Kovačekom i prijateljicom, vlasnicom agencije Priredba Anom Petričić Gojanović.
 Vedran Peteh / CROPIX /
GLORIA OSOBNO

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Otvoreni dijalog gdje poznate osobe govore iz vlastitog iskustva temelj je večeri "Gloria osobno" koji je imao 'vatrenu' temu za otvorenje, a to je dilema "Rastati se ili sastati".

Mudre savjete mogli smo čuti na prvoj večeri "Gloria osobno" u Hemingway baru Lisinski gdje su ugledne gošće odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček i glumica Nina Violić aktivno sudjelovale u diskusiji.

VIDEO | Pogledajte prvu ekskluzivnu Gloria osobno priču na temu 'Rastati se ili sastati'

Poznate dame prvenstveno su na duhovit način razgovarale na tu temu iz osobnog iskustva, a mnogi su mogli prepoznati u njihovim iskrenim riječima.

U video intervju naše gošće otkrivaju što je za njih temelj za dobar brak, je li sreća u braku održiva i na što posebno treba obratiti pažnju kada biramo partnera...

Ugodno druženje okupljenih dama nastavilo se i nakon panel rasprave, neke su to vrijeme iskoristile da bi popravile make up u dm kutku uz pomoć vještih vizažistica, neke kako bi i same s nama podijelile svoju priču koju su poslale putem Hrvatske pošte, dok su treće poslušale savjet Barbare Kolar, inače moderatorice rasprave, da se počaste Dolcela slasticama, jer je "ljeto još daleko".

Pročitajte više o Gloria osobno:

Linker
12. travanj 2024 02:27