Getty Images/iStockphoto
RIJEŠI KVIZ

Odgovori na ovih 10 pitanja i otkrij kakva si prijateljica: zabavna, nedostupna, lojalna ili realna

Ne kažu bez razloga da su nam prijatelji "obitelj koju smo sami odabrali". Okruženi smo boljim i lošijim prijateljima, onima koji se više izlažu i kojima se mi možemo više izložiti i onima koji su nam uglavnom emocionalno nedostupni. Svaki naš prijatelj razlikuje se od drugog, a kakav si tip prijatelja, odnosno prijateljice ti? Riješi kviz i saznaj!

Nove ljude susrećemo tijekom čitavog života. Dok se školujemo, nakon što promijenimo nekoliko poslova, kad se upišemo u novu grupu za pilates - prilika za stvaranje novih prijateljstava nikad ne nedostaje.

Zapravo, dok dođemo do fakulteta već smo imali priliku upoznati najbolje prijateljice, koje danas klasificiramo kao one iz djetinjstva, kao najbolju frendicu iz kvarta ili curu s kojom smo dijelile sreću i nesreću u školskim klupama.

A kad već dođemo do nekih godina, u kojima su iza nas brakovi i djeca, karijere i nekretnine, te smo prošle i preživjele svašta, događa se da smo izmijenile i prijateljice... Ipak, bez obzira na to koliko godina imale, uvijek u prijateljicama tražimo jednake kvalitete, kao što sve one to traže od nas.

Kakve ti imaš odlike? Jesi li najodanija ili ona koja uvijek ima neki sarkastični komentar? Jesi li uvijek za provod ili si organizatorica vikend-izleta?

Odgovori na naših deset pitanja i saznaj kakva si prijateljica:

Linker
19. travanj 2024 15:38