Tončica Čeljuska i Jasna Zlokić rado su se odazvale drugom Gloria osobno panelu.
Gloria osobno

Postoje trenuci kad je Tončica Čeljuska malo ljubomorna i to na jednu ženu…

Naša poznata urednica i TV voditeljica na Gloria osobno panelu ispričala je kojoj ženi već mjesecima zavidi, iako je ne krivi ni za što, te zbog čega svoju unučicu nije vidjela mjesecima.

Jedna od tri gošće drugog izdanje Gloria osobno panela, na temu 'Bake u top formi' podijelila je sa sugovornicama i čitateljicama Glorije svoje uvide u to što je bitno kod odgoja djece, tako je poznata urednica i TV voditeljica Tončica Čeljuska (51) koja je baka sedmogodišnje djevojčice Amelie, otkrila i na koju drugu ženu je ljubomorna.

Na panelu su uz Tončicu u živahnom i životnom razgovoru sudjelovale i pjevačica Jasna Zlokić (65) te prva nacionalna prvakinja baleta Almira Osmanović (61), a pitanjima ih je vješto razoružala naša poznata voditeljica i moderatorica Barbara Kolar.

Na pitanje o unuci, kao i svaka ponosna baka, Tončica je započela odgovor spomenuvši kćeri, istaknula je kako su dvije kćeri potpuno karakterno različite. Iako imaju iste roditelje i isti odgoj, zanimaju ih potpuno druge stvari. Sada joj je jasno da se svako malo biće rodi s vlastitim karakterom, te da mu ne treba previše nametati svoje mišljenje.

Ležerniji život

"To sad znam, ali kad sam bila mlađa i ja sam mislila da postoji neki recept, pa vodiš djecu na različite aktivnosti, netko se zakači na njih, netko te ne šljivi".

"I sad vidim kod svoje kćeri da je isto tako ambiciozna, kao što sam ja bila s njom. Vodi je na bebe ribe, pa na ples, a na kraju je bila premala za to. Mislim da te male duše treba pustiti da prodišu, ne tako ozbiljno uzimati sve skupa, nego ih pustiti da uživaju u svom djetinjstvu", opisala je naša poznata voditeljica i urednica.

VIDEO | Poznate dame za Gloria osobno ispričale su kako je to biti baka, pa još i u top formi!

Za svoju sedmomjesečnu unučicu Amelie, kao trećoj generaciji žena u obitelji, htjela bi da joj život prođe u malo opuštenijem tonu.

"Svi smo mi - i ja i moje kćeri - nabrijani u neke svoje filmove što bi dijete trebalo, a djecu treba pustiti. Voljela bih da bude ležernija od nas tri. Da ne shvaća ozbiljno sve stvari kao što sam ja kroz život shvaćala, a i moje kćeri", kazala je Tončica.

Ujedinjene bake?

"Da bi se odgojilo dijete roditelji bi morali imati ujedinjenu frontu", kazala je Barbara Kolar te je pitala postoji li tako nešto i među bakama. Pitala je našu voditeljicu i čuje li se ona s drugom bakom te u kakvim su odnosima.

"Druga baka je tamo, živi pet minuta od moje unuke, svakako je u boljoj poziciji, to je nešto čega sam ja svjesna. Mene unuka nije vidjela pet mjeseci".

"Doduše i oni su u doba korone bili izolirani, mislim, teško je to uspoređivati, to su dva različita života. Kad ja dođem tamo onda se i družimo i posjećujemo. Baka ima tu sreću i privilegiju, meni je grah pao da je dijete u Švicarskoj, ja tu. To nije situacija koje te veseli, bude mi žao što nije bliže, a s druge strane radi krasan posao u uređenoj zemlji ", zaključila je Čeljuska.

Podsjetimo, drugi Gloria osobno panel održan je na temu Bake u top formi, a partneri projekta ovoga puta su bili naši prijatelji - Natuzzi showroom Zagreb, koji nas je ugostio u svom lijepom prostoru, kao i Eau Thermale Avène koji nam je omogućio da se osvježimo pravom izvorskom termalnom vodom - i na tome im hvala.

Iz rubrike Gloria osobno preporučujemo:

Almira Osmanović kakvu nismo znali: 'Kad se dogodio potres, bilo mi je jedino važno uzeti ove tri stvari'

Tončica Čeljuska, Jasna Zlokić i Almira Osmanović iskreno: 'Voljela bih da moja unuka od mene naslijedi...'

Buntovna strana Jasne Zlokić: Jeste li čuli da su nekoga izbacili s pilatesa u toj dobi, nju jesu!?

VIDEO | Poznate dame za Gloria osobno ispričale su kako je to biti baka, pa još i u top formi!

Linker
08. travanj 2024 16:10