Jasna Zlokić i Almira Osmanović oko jedne se teme nikako nisu mogle složiti...
 Vedran Peteh / CROPIX
Gloria osobno

Buntovna strana Jasne Zlokić: Jeste li čuli da su nekoga izbacili s pilatesa u toj dobi, nju jesu!?

Naša poznata pjevačica rodom iz Vela Luke ispričala je za Gloria osobno kakvu je neugodnost doživjela na satu pilatesa, zbog čega je odlučila odustati od te aktivnosti.

Tri živopisne gošće drugog po redu panela 'Gloria osobno' bez imalo zadrške podijelile su detalje iz svog života s kojima se mnoge žene mogu poistovjetiti.

"Bake u top formi" otkrile su na koji način njeguju tijelo i vanjštinu, a neizostavni dio svakodnevice im je i tjelovježba, kako su ispričale prva nacionalna prvakinja baleta Almira Osmanović (61), urednica i TV voditeljica Tončica Čeljuska (51) i pjevačica Jasna Zlokić (65).

Kroz šalu su ispričale da je čišćenje, usisavanje, brisanje prašine i općenito svi kućanski poslovi itekako poželjan oblik tjelovježbe, ali treba mu dodati i profesionalnog vodstva - u vidu nekog fitness programa.

"Ja vježbam kad se sjetim. Išla sam jedno vrijeme na fitness, išla sam i na pilates. I onda su me potjerali jer sam bila neozbiljna. Bježala mi je lopta stalno, nisam mogla vježbati. Jurila san za tom loptom stalno. 'Gospođo Zlokić vi meni remetite sat', rekla mi je voditeljica. Dajte mi drugu loptu, jer ona koju sam imala mi je bježala između nogu prema drugim ženama. I tako sam cijeli pilates jurila za loptom", prepričala je svoje iskustvo Jasna Zlokić. Pogledajte!

VIDEO | Poznate dame za Gloria osobno ispričale su kako je to biti baka, pa još i u top formi!

Šetnjom do forme i zdravlja

Iako joj pilates nije išao od ruke, s fitnessom nije imala problema takve prirode, no s vremenom joj se, kako je ispričala pjevačica raspalo društvo žena s kojima je vježbala. No kako je ispričala Jasna, fizičku tjelovježbu 'odrađuje' šetanjem.

"Volim šetati, s mužem šetam, doduše ne pričamo puno, mi smo rekli jedan drugome što imamo. On zna na čemu je, znam i ja", našalila se Zlokić i ponovno dodala da jako voli šetnje i takvo kretanje.

Tončica Čeljuska, Jasna Zlokić i Almira Osmanović iskreno: 'Voljela bih da moja unuka od mene naslijedi...'

Bivša balerina, koja je i danas fizički aktivna te redovito vježba, potvrdila je kako su šetnje i hodanje jako kvalitetna aktivnost. "Još je bolje da su što dulje, pogotovo ako su uz more, ili negdje u šumici da nije po asfaltu", kazala je Osmanović.

I treća gošća Tončica Čeljuska potvrdila je kako su joj šetnje omiljena vrsta tjelovježbe te da barem tri do četiri puta tjedno šeće po Savskom nasipu.

Pročitajte i:

Almira Osmanović kakvu nismo znali: 'Kad se dogodio potres, bilo mi je jedino važno uzeti ove tri stvari'

VIDEO | Poznate dame za Gloria osobno ispričale su kako je to biti baka, pa još i u top formi!

Gloria osobno otkriva: Što je zajedničko Jasni Zlokić, Tončici Čeljuski i Almiri Osmanović?

Zabava ne prestaje s godinama: Samo treba osluhnuti poriv slobode i raskinuti čvor predrasuda

Okupacija u nekoliko slika: 'Izgleda da mi se želja ispunila, opet će nam biti dobro'

Linker
11. travanj 2024 12:38