392853 18: Prince William waits for The Queen Mother during celebrations to mark her 101st birthday August 4, 2001 in London. (Photo by Sion Touhig/Getty Images)
Getty Images
392853 18: Prince William waits for The Queen Mother during celebrations to mark her 101st birthday August 4, 2001 in London. (Photo by Sion Touhig/Getty Images)
Getty Images

Nije im bilo suđeno

Kakav bi to ludi spoj bio: Princ William umalo je završio s pjevačicom koju je pratio niz skandala

Nije nepoznato da se prije 20-ak godina šuškalo kako su britanski princ i američka pjevačica u vezi, no iako službene potvrde nikad nije bilo, danas se ispostavilo kako je između njih ipak iskrilo...

Iako govorimo o vremenima koji su iz današnje perspektive davna prošlost, činjenica je da su se mediji i javnost jako zainteresirali za vijest koja se tiče najstarijeg sina Lady Di i princa Charlesa - Williama. Naime, prije 20 godina mladi britanski princ i američka pop-princeza Britney Spears pokušali su ostvariti vezu, no očito im nije bila suđena.

Ipak, pokazalo se kako je ono što se godinama nagađalo zapravo bila istina.

 

Sad sve zanima zašto veza koja je mogla biti jedna od najzanimljivijih u modernoj povijesti nije uspjela. Detalje o tome otkrivamo, eto, godinama kasnije...


Opisala detalje

U to vrijeme, podsjetimo, sve je ostalo na glasinama koje nitko nije htio potkrijepiti dokazima, a ispostavilo se da mediji ipak nisu bili daleko od istine. Britney je, naime, progovorila o vezi (ako se to tako uopće može nazvati) s britanskim princom. Čak je opisala i neke detalje.

"Dopisivali smo se jedno vrijeme e-mailovima te smo se odlučili sastati. Trebao me doći posjetiti, no nikada se nije pojavio. To jednostavno nije upalilo", ispričala je Britney priznavši kako je "dobila košaricu"na večeri koja je zapravo trebala biti spoj.

, Image: 433075298, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide.
Contributor usage restriction: Personal use.
Contributor media restriction: {7217E05C-239B-430E-BFC0-BD795F56DA11}., Model Release: no, Credit line: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia
 

Britney je rekla kako nikada nije saznala zbog čega se William te večeri nije pojavio, a zaključila je kako je on dosta zauzet momak te joj to nije bilo ni čudno. Kad je, dakle, shvatila da od prekooceanske veze baš i ne može očekivati previše, krenula je u potragu za novom ljubavi. Pronašla ju je u naručju Justina Timberlakea. No, i toj je vezi, kako znamo, davno već došao kraj.

Justin Timberlake za Gloriju: 'Nakon što postaneš otac, ne možeš se pretvarati da si nedodirljiva zvijezda'


Bila bi kraljica

Zanimljivo je, pak, gledati reakcije obožavatelja pjevačice na društvenim mrežama, koji su se prisjetili ove epizode iz njene povijesti. Brojni su, naime, komentirali kako su sretni da se veza ostvarila jer bi to značilo da bi Britney (da je sreće bilo) mogla postati kraljica Velike Britanije.

London, UNITED KINGDOM - The Duke and Duchess of Cambridge and their children join the UK in cheering frontline workers during the coronavirus emergency --------- *BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY *UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 514892445, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kate, William i njihova djeca plješću svim radnicima koji se bore na prvom frontu protiv koronavirusa.

 

Na kraju, princ nikad nije komentirao ovu priču, a sreću je pronašao u skladnom braku s miljenicom nacije - Kate Middleton, s kojom ima troje djece.


ČITAJTE I:

Budući kralj otkrio tajnu vjenčanja prinčeva Williama i Harryja

William o gubitku majke: 'Ta trauma te zaskoči kada dobiješ svoje dijete, a nitko ti ne može pomoći'

Pismo princa Williama otkrilo da je zakopao ratnu sjekiru: Zbog majke braća zaboravila nesporazume

Imali su gadan prekid, a sada si tepaju bez kočnica: Izgleda da vrijeme stvarno liječi sve

Stalno se bori s mentalnim problemima, a sada je hitno završila u bolnici zbog ozbiljne ozljede