BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Konačno rekla 'da'

Princeza Beatrice iznenadila novim fotografijama s vjenčanja te otkrila još jedan simpatičan detalj

Princeza se vjenčala u tajnosti za talijanskog grofa i tajkuna u predivnoj haljini s mnoštvom sjajnih perlica koja zapravo pripada jednoj važnoj osobi u kraljevskoj obitelji.

Prvo tajno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj obitelji u 235 godina održalo se u petak 17. srpnja 2020. na kojem su u bračnu luku uplovili princeza Beatrice i talijanski grof i tajkun Edoardo Mapelli Mozzi. Iako je ceremonija bila prilično skromna, samo s najbližim članovima obitelji, prijateljima i rođacima, par je sudeći po fotografijama jako sretan i zadovoljan.

Supružnici su svoje fanove iznenadili trima novima fotografijama s vjenčanja koje odišu starinskim štihom, romantikom, ljubavlju i zaigranošću.

Beatrice i Edoardo vjenčali su se u dvorcu Windsor, dok je službene fotografije snimio Benjamin Wheeler u predivnom vrtu pored dvorca. Ono što su mnogi primijetili kod princeze jest da je nosila istu tijaru kao i njezina baka kraljica Elizabeta II. na svom vjenčanju. Što se tiče haljine, nju je isto posudila od bake, samo ju je uz pomoć krojača prilagodila svojoj figuri.

Kraljevski par je vjenčanje planirao za svibanj ove godine, no odgađali su ga čak tri puta - dva puta zbog seksualnog skandala Beatriceinog oca, princa Andrewa, a treći put zbog pandemije koronavirusa. Samo članovi uže obitelji bili su obaviješteni o vjenčanju i morali su se zakleti na tajnost.

Čitajte i:

Još jedno kraljevsko vjenčanje! Princeza Beatrice u tajnosti se udala za talijanskog tajkuna

Nikad skromnije vjenčanje: Unuka je vjenčanicu i tijaru posudila od kraljice, a svi se pitaju jedno

Sreća im se ni ovoga puta nije osmjehnula: Princezi brak po treći put 'izmiče iz ruku'

Najveća podrška: Princa Andrewa mnogi su napustili, ali ne i njegova starija kći

Najveći skandal kraljevske obitelji o kojem se ne prestaje pričati: Evo kako se princ Andrew zakopao još dublje

Linker
20. travanj 2024 10:55