Marko Todorov / CROPIX
Sretan dan!

Luka Modrić opet ima veliki razlog za slavlje: I fanovi se pridružili čestitkama

Nogometni 'as' svojem je sinu Ivanu priredio slavlje za pamćenje. Naime, Ivano slavi pravu malu obljetnicu - deset godina te je za taj poseban dan dobio i tortu kakvom se malo tko može pohvaliti.

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač španjolskog kluba Real Madrida, napravio je veliko slavlje za svojeg sina Ivana koji je postao pravi mali gospodin. Ivano je navršio deset godina te za rođendan dobio tortu s nogometnom loptom.

Modrić se ovim posebnim događajem pohvalio i na Instagramu na kojem ne krije koliko uživa u roditeljskoj ulozi.

"10 je uvijek specijalan broj. Sretan rođendan mojem najboljem kompanjonu. Volim te neizmjerno!", napisao je nogometaš ispod fotografija na kojoj pozira sa sinom.

Inače, Modrić je na svojeg sina odmalena prenio ljubav prema nogometu pa je malome Ivanu to najdraži hobi koji će možda jednog dana prerasti i u posao. Ivano je s tri godine dobio svoje prve kopačke, a mnogi Modrićevi fanovi tada su prokomentirali da će njegov sin jednoga dana biti najveća zvijezda Real Madrida.

Osim Ivana, Luka sa suprugom Vanjom ima još kćeri Emu (7) i Sofiju (2). S obitelji se nogometaš odlučio preseliti u luksuznu vilu u elitnom naselju La Moraleja sjeverno od Madrida, vrijednu 12,3 milijuna eura. Imanje se proteže na 10.000 kvadratnih metara, od čega na kuću otpada 2700 kvadratnih metara, a u njoj se nalazi devet spavaonica s devet kupaonica, četiri sobe s kupaonicama za poslugu, velik dnevni boravak, kuhinja i primaća sala.

Osim toga, u vili u suvremenom stilu nalaze se i sobe za goste, ured s pogledom na veliki vrt i kino u potkrovlju, dok je donji dio kuće rezerviran za vinski podrum, teretanu, prostor za masaže i garažu u koju stane 10 automobila. Vani je impresivan vrt s bazenom i teren za igranje padela, sporta sličnom tenisu.

Čitajte i:

Luka Modrić i supruga Vanja proslavili desetu godišnjicu braka uz simpatičnu tortu

Tatino zlato sve je veće: Luka Modrić raznježio porukom i obiteljskim fotografijama

Luka Modrić oduševio divnom posvetom: 'Sretan rođendan ženi mog života'

Luka Modrić s obitelji seli u vilu od koje zastaje dah: Kuća od 2,3 milijuna eura ima i svoje vlastito kino

Linker
25. travanj 2024 19:51