facebook
uhvatila se i lopate

Antonija Blaće hrabro se okušala u novom zanimanju i nije požalila: 'Baš ti dobro stoji!'

Voditeljica i producentica Antonija Blaće nije se samo odmarala na Jadranskoj obali, nego je zadnjeg dana odlučila naučiti nešto novo i vidjeti kako se lovi riba na tradicionalan način.

Dok su je sati dijelili do kraja godišnjeg odmora i odlaska u hrvatsku metropolu voditeljica Antonija Blaće poželjela je novo iskustvo. Zato je poznata Dalmatinka otišla je u ribe i posjetila malu obiteljsku farmu Ribarstvo Tudor s Pelješca. Tamo nije birala poslove, nego je radila što su joj rekli, a uhvatila se i lopatanja.

"Ovo su mi fotke baš zadnjeg dana s mora. Bilo mi je čast vidjeti kako koća izgleda i kako se radi! Hvala Luki i Anti, braći vlasnicima male obiteljske firme Pelješca što su me pozvali i prihvatili!", napisala je Antonija uz fotografije gdje pokazuje da na farmi nije bila puki promatrač.

facebook
Blaće i ponosni vlasnici s ulovom...

Facebook/Antonija Blaće
Antonija se uhvatila posla i nije joj bilo lako...

Facebook/Antonija Blaće
Blaće pozira s ulovom

Koća (tal. coccia) je inače povlačna ribarska mreža za ribolov. Ima oblik stožaste vreće kojoj otvor (usta mreže) raširenim drže daske širilice, 'gornjoj usni' uzgon daju šuplje staklene ili metalne kugle, a 'donja usna' opterećena je olovnim utezima. Lovi sve što se nalazi na morskome dnu (ribu, rakove, školjke, alge).

facebook
Blaće upoznaje ribolov i 'koću'

Antonija je prije svoje televizijske karijere, radila razne poslove, a jednom prilikom ispričala da je na prvom partyju RTL televizije skupljala čaše.

'Ispričat ću vam jednu priču o tome kako je život nepredvidljiv. Na RTL-vom prvom partyju ikada, tulum koji je obilježio pokretanje RTL kanala, te davne 2004., bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat BB-a, a još manje kao voditeljica ili producentica. Radila sam najvažniji posao tu večer - skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti - gledala sam iza šanka tadašnje velike RTL-ove zvijezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici kao dio ekipe. Tek sam se par mjeseci nakon prijavila u Big Brother. Poslije su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je netko odustao. Tako da ako vam itko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je! Hvala vam svima sto ste mi dali šansu!', napisala je u statusu na Facebooku Antonija.

Čitajte i:

To je hrabrost! Antonija Blaće 'stisnula zube' i napravila ono što mnogima tjera strah u kosti

Antonija Blaće se namučila za svoju petu godišnjicu braka, a zbog rezultata joj svi zavide

Antonija Blaće zadovoljno ide u ljeto, otkrila nam je i kako je to postigla: 'Ovaj put sam se othrvala'

Linker
11. travanj 2024 01:31