Antonija Blaće
 Nikša Stipaničev CROPIX
Vjetar u kosi

To je hrabrost! Antonija Blaće 'stisnula zube' i napravila ono što mnogima tjera strah u kosti

Današnji sunčan dan bio je savršen za razne aktivnosti, a popularna voditeljica, koju odnedavna možemo gledati u RTL-ovom kvizu '10 pitanja', odvažila se skočiti s padobranom.

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Antonija Blaće odvažila se na nešto što mnogima utjeruje strah u kosti. Skočila je u tandemu s padobranom iz zrakoplova, a fotografiju snimljenu iz zraka objavila je na svom Instagram profilu te ju je popratila kratkim i jasnim 'učinila sam to'.

Na fotografiji nasmijana Antonija balansira s instruktorom Angelom te uživa u pogledu na zemljino prostranstvo. Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari oduševljenih obožavatelja: "bravo", "svaka čast", "upravo sam umro", bili su samo neki od njih, a Antonijina avantura skupila je više od 5 tisuća lajkova.

Antonija Blaće Instagram
Pripreme prije skoka u tandemu s instruktorom.

Cijelu pripremu prije skoka objavila je na Instagram storyjima te otkrila da je odmah iza skoka išla na ručak koji je simpatično nazvala 'prizemljenje, uzemljenje'.

Antonija Blaće Instagram
Nakon skoka Antonija je otišla na zasluženi ručak.

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria, Antonija je rekla po čemu je tipična Šibenčanka: "Smatram se napola Šibenčankom, a napola Zagrepčankom i oba grada smatram svojim domom. No, temperament mi je definitivno šibenski pa, primjerice, u raspravama ne posustajem - sve dok potpuno ne iscrpim sugovornika", rekla je šaljivo.

instagram
Antonija ne skida osmijeh s lica na svoju petu godišnjicu

Osim toga, otkrila je i što joj je predstavljalo najveći izazov u vođenju kviza s natjecateljima izvan studija: "Tehnička ograničenja, jer smo stalno u frci hoće li nam puknuti veza s natjecateljima ili kasniti ton zbog izvanredne situacije u kojoj se nalazimo. Sama sam u studiju, a s natjecateljima komuniciram putem internetske veze".

Čitajte i:

Antonija Blaće: 'U raspravama ne posustajem - sve dok potpuno ne iscrpim sugovornika'

Antonija Blaće ima novi angažman: Natjecateljima će pomagati i zvjezdani pomagači

Antonija Blaće nije 'pokleknula' pred hladnjakom, a otkrila je i trik koji joj pomaže

Linker
20. travanj 2024 02:40