Davor Matota / CROPIX
Divna vijest!

Beba stiže u važnom mjesecu! Ana Vučak Veljača potvrdila trudnoću: 'Odlično se osjećam!'

Scenograf Ivan Veljača nosi specifično prezime, a reklo bi se da u tome ima ponešto i sudbinskog. U veljači 2018. oženio je ljubav svog života, a u veljači 2021. njemu i supruzi Ani stiže prinova.

Glumica Ana Vučak Veljača čeka prvo dijete sa svojim suprugom, scenografom Ivanom Veljačom. Presretna je i sjajno se osjeća, a u razgovoru za Gloria.hr otkrila nam je da joj dani slatkog iščekivanja za sada prolaze savršeno.

"Trudna sam i odlično se osjećam! Presretni smo", potvrdila nam je lijepe vijesti Vučak Veljača.

Tijekom ljeta na moru je sa suprugom provela prvo tromjesečje trudnoće, a s jeseni se polako počeo nazirati i trudnički trbuščić.

"Ušla sam u drugo tromjesečje trudnoće. Dočekali smo jesen bez tegoba i mučnina. Planiram još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust ići ću početkom prosinca, jer nam beba stiže u veljači", priča nam Ana.

Davor Matota / CROPIX
Tijekom ležerne šetnje gradom sredinom rujna Ani se nadzirao trudnički trbuščić. Osmijeh nije skrivala.

Par je u slobodno vrijeme potpuno posvećen njihovoj maloj zajednici i bebi koja dolazi.

Iako joj stiže prvo dijete pa će joj 2021. donijeti puno novosti i prekretnica, Ana ne osjeća nikakav strah. "Uhvati me povremeno lagana trema, no nekako mislim da imam još dovoljno vremena do poroda da sve pripremim. Potpuno uživamo i suprug i ja. On je presretan, idemo iz dana u dan, a kako posljednje vrijeme imamo nešto više slobodnog vremena - sretni smo što ga možemo posvetiti bebici koja nam stiže", zaključila je glumica.

Zagrebačka glumica i voditeljica HTV-ovog showa "Kuhan i pečen" i dalje je posvećena svojim poslovnim aktivnostima, sretna i zahvalna što joj je trudnoća takva da je ne ometa u obavljanju dnevnih i poslovnih obaveza. Blagdani će, pak, donijeti vrijeme samo za obitelj i pripreme oko prinove.

Davor Matota / CROPIX
Modno usklađeni, s osmijehom na licu - Ana i Ivan nisu skrivali slatku tajnu niti sreću zbog toga što im u obitelj stiže beba.

Ova lijepa životna novost kruna je ljubavne priče glasovitog scenografa i glumice.

Ljubavna priča para započela je prije više od pet godina, a romantičnu vezu brakom su okrunili u veljači 2018. na bajkovitoj svadbi u zapadnom dijelu Zagrebu. Bračnu zajednicu Ana i Ivan shvatili su ozbiljno. Ova akademska glumica s diplomama iz psihologije i novinarstva otkrila nam je prošle godine koliko joj je svadba promijenila život.

Davor Matota / CROPIX
Glumica se može pohvaliti sjajnim stilskim odabirima pa je sjajno iskombinirana i tijekom prijelaznog razdoblja.

"Mi smo živjeli zajedno i prije braka tako da s tehničke strane nije bilo promjene, ali moram reći da uživamo u našoj maloj zajednici. Kada smo ulazili u brak, shvaćali smo to kao nešto lijepo, duboko i značajno i tako ga i dalje doživljavamo. Maštamo svašta, postoje razne ideje, ali prepuštamo se životu i vidjet ćemo gdje će nas odvesti", rekla je krajem 2019. godine glumica.

A život nju i njezinog supruga vodi prema novom, najljepšem izazovu. Oni će ga dočekati potpuno spremni, upravo u veljači - mjesecu koji im posebno znači budući da su se u njemu i vjenčali. Čestitamo!

Čitajte i:

Ana Vučak Veljača: 'Prva bračna godina donijela nam je razdvojenost'

Prosinac je njezin mjesec: Ana Vučak Veljača je čista suprotnost od Grinča, a tradicija joj je vrlo važna

Ana Vučak Veljača nam je otkrila modne navike: 'Kupujem online u dva omiljena dućana, posljednje što sam naručila su visoke čizme'

Ana Vučak Veljača stigla nam je na Speed Date: Prisjetila se najčarobnijeg trenutka s vjenčanja

Linker
28. ožujak 2024 13:31