Matej Dokić
SVESTRANA GLUMICA

Ana Vučak Veljača stigla nam je na Speed Date: Prisjetila se najčarobnijeg trenutka s vjenčanja

Televizijska i kazališna glumica, voditeljica i supruga, Ana Vučak Veljača (32) sjela je na naš 'vrući' stolac i odradila Speed Date u kojem nam je otkrila veseli li se povratku voditeljskoj ulozi, s kojim bi holivudskim zvijezdama voljela glumiti, a prisjetila se i najčarobnijeg trenutka sa svojeg vjenčanja.

Glumica Ana Vučak Veljača već neko vrijeme intrigira javnost svojim ulogama, a dodatne simpatije osvojila je i nastupom u showu "Ples sa zvijezdama". Iako ga je prva napustila, 32-godišnja Zagrepčanka pokazala je da ima ritma, što je samo jedan od brojnih talenata koje skriva. Ipak, Ana priznaje kako se s vokalnim sposobnostima ne može pohvaliti, ali zato se može hvaliti s tri diplome koje ima. Psihologinja, magistrica novinarstva i glumica svoju svestranost nastavlja pokazivati i dalje jer dok trenutačno glumi u novoj predstavi "Praznine", koja je zaintrigirala javnost, od jeseni ćemo je gledati u ulozi voditeljice u HRT-ovom showu "Kuhan i pečen".

Njezin široki osmijeh neće vas ostaviti ravnodušnima, a s njim je osvojila i svojeg supruga Ivana Veljaču, s kojim je lani uplovila u bračnu luku. U našem Speed Dateu, Ana nam je otkrila najčarobniji trenutak sa svadbe, što je u braku najviše raduje, kakva je Jelena Veljača šogorica i veseli li se povratku ulozi voditeljice!

Linker
16. travanj 2024 19:03