FAST FWD

Arija Rizvić: "Maštam o malom vjenčanju na lijepoj destinaciji"

U serijalu Fast FWD donosimo razgovor s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić koja kaže kako joj dan uvijek može popraviti glazba, a sluša sve od narodnjaka do elektronske i klasične glazbe. U životu bi se najlakše odrekla mesa, a neostvarenu želju nema jer će ih, kaže, sve ostvariti.

Glumica i kazališna redateljica Arija Rizvić ove je jeseni uskočila u ulogu bivše manekene Kristine Ćuk u novoj seriji RTL-a "San snova" zbog koje je, kaže, od jutra do mraka na setu u zagrebačkom Jadran filmu. No, uspjela je prošli vikend otputovati s dečkom, novim urednikom sporta na RTL-u, Markom Vargekom i uživati u Bruxellesu i Antwerpenu gdje su uživali na koncertu legendarne pop dive Madonne.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX

"Bilo je sjajno, odlično smo se proveli", otkrila nam je Arija koja je po povratku s puta sjela u naš studio i odgovorila nam na nekoliko pitanja za serijal Fast FWD. Otkrila je čega se najviše boji, o kakvom vjenčanju mašta i što joj je teže - biti redateljica ili glumica.

Inače, Arija je režirala nekoliko uspješnih predstava poput "64" u zagrebačkom HNK, "Da sam ptica" koja je njezina najintimija predstava do sada budući da govori o izbjeglištvu koje su njezini roditelji doživjeli u ratu, "Ženski orkestar" u šibenskom HNK, "Tri X i ja" u ZKM-u te nekoliko dječjih predstava.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX
Linker
02. ožujak 2024 10:26