Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su se u Balama 2018. godine
 Goran Sebelić / Hanza Media
nakon krize

Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Vedran Ćorluka konačno je stigao iz Moskve pa je uspio poseban dan proslaviti uz sina i suprugu. Naime, Franka Batelić pohvalila se da je njezin sin proslavio tri mjeseca - i to uz tatu.

Pjevačica Franka Batelić sretna je što je njezin suprug konačno uz nju i njihovog sina Viktora. Danas je, naime, objavila dvije nove fotografije na Instagramu, a na njima pozira sa sinom koji je danas napunio tri mjeseca. Dječak je ovog puta uživao i u naručju slavnog tate.

"Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka... A i to što je tata napokon s nama! Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja - tjeranje mačaka iz vrta", napisala je razdragana Franka uz fotografije. Obožavatelji su se oduševili novim fotografijama slatke obitelji, a svima je drago i što je Ćorluka konačno uz obitelj.

Teško je svima, ali proći će i ovo čudno doba, iz njega ćemo izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam.

Da podsjetimo, Vedran Ćorluka i Franka Batelić početak izolacije dočekali su odvojeni. Dok su ona i sin Viktor bili u njezinom rodnom Rapcu, Ćorluka je bio u Rusiji. Inače, nogometaš i glazbenica roditeljima su postali 5. siječnja, kada je Franka sina na svijet donijela u Zagrebu. Da će postati roditeljima objavili su u kolovozu prošle godine, mjesec dana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka.

Radovi na luksuznom zdanju se završavaju

Uskoro bi trebali i useliti u svoj luksuzni dom, kuću nadomak poznatog zagrebačkog trga, gdje se radovi privode kraju. Kraj krize oko koronavirusa tako bi ovaj slavni par mogao dočekati na najbolji mogući način - uz sina i u novom domu. Čekanje će sada, kada su zajedno, biti još slađe.

Čitajte i:

Vedran Ćorluka za sebe i Franku u centru Zagreba gradi luksuznu vilu od oko 15 milijuna kuna

Stigao je sinčić: Franka je rodila, Vedran Ćorluka pohvalio se fotkom iz bolnice

Franka i Vedran - preponosni i presretni proslavili važan dan

Urnebesno! Pogledajte kako Vedran Ćorluka pleše s djevojkom Frankom na svadbi Matea Kovačića

Ljubav koja je preživjela sve izazove: Franka Batelić i Vedran Ćorluka ponovno naveliko slave

Vedran Ćorluka hvali se svojom Frankom u bikiniju

Linker
18. travanj 2024 14:54