Franka Batelić i Vedran Ćorluka s psom Oscarom.
Ponosni otac

Ćorluka uživa kao nikad: Njegova posljednja fotografija totalno nas je raznježila, kakav frajer

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac ne krije koliko je sretan sa suprugom Frankom i sinom Viktorom koji je prošlog tjedna napunio tri mjeseca, a to je pokazao i zadnjom objavom na društvenim mrežama.

Nogometaš Vedran Ćorluka prije nekoliko se dana vratio iz Moskve, gdje igra za ruski klub Lokomotiva, kako ne bi za vrijeme karantene bio odvojen o svoje obitelji - supruge Franke Batelić i sina Viktora koji je prošlog tjedna napunio tri mjeseca.

Ponosni otac vidno je sretan te je na Instagramu objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj drži svog mezimca.

"Ništa drugo nije važno", kratko je napisao bivši hrvatski nogometni reprezentativac ispod fotografije koja je u samo sat vremena već skupila više od 20 tisuća lajkova.

Sretna što je suprug konačno uz nju i sina, Franka je prošlog tjedna objavila dvije simpatične fotografije sa sinom.

"Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka... A i to što je tata napokon s nama! Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja - tjeranje mačaka iz vrta", našalila se u objavi.

Inače, supružnici su 5. siječnja postali roditelji, a sretnu vijest da je Franka trudna, objavili su u kolovozu prošle godine, mjesec dana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka. Uskoro bi trebali useliti u svoj luksuzni dom blizu jednog zagrebačkog trga, a do tad vrijeme provode u Frankinom rodnom Rapcu.

Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 02:24