face to face / Face to Face / Profimedia
Loptu zamijenio kuhačom

David Beckham otkrio novu strast: Slavni chef ga inspirirao da pokrene vlastiti kulinarski show

Uskoro bismo na Netflixu ili BBC-u mogli gledati bivšeg nogometaša kako priprema slasna jela. Čini se da je upravo karantena bila zaslužna da otkrije ljubav prema hrani i kuhanju.

Poznati bivši nogometaš David Beckham (45) u karanteni je usavršio novu vještinu - kuhanje i pečenje kolača. Kako mu je bilo dosadno, počeo je eksperimentirati s jelima i otkrio da mu zaista dobro ide. Kako novo umijeće ne bi ostalo samo u njegova četiri zida, David planira svoje savjete i recepte podijeliti s fanovima i sa svima koji vole kuhati u novom kulinarskom showu.

Britanski nogometni as, tvrde njemu bliski izvori, trenutno je u pregovorima s Netflixom, a inspiraciju za show može zahvaliti poznatoj kulinarskoj zvijezdi i svojem bliskom prijatelju Gordonu Ramsayu.

Davidova produkcijska kuća Studio 99 već radi na projektu, a show navodno nude i BBC-u.

"Jedna od nenamjernih prednosti karantene za Davida je bila prilika da radi ono što najviše voli - peći kolače. Rekreirao je neke od starih recepata svoje majke te je nedavno dobio mnoštvo lonaca i tava za svoj rođendan", rekao je izvor za strane medije.

"David je vidio kako Gordonu dobro ide s njegovim emisijama, a chef mu je dao i nekoliko odličnih savjeta", dodao je izvor. Osim kulinarskih tema, David bi u novoj emisiji dijelio i svoje druge strasti, kao što su putovanja, sport i moda.

Beckhamovi već neko vrijeme stežu remen

Odluka da pokrene nešto ovakvo ne čudi s obzirom na financijske probleme koje je obitelj Beckham ima u posljednje vrijeme. U dvadeset godina braka on i njegova supruga Victoria izgradili su carstvo i živjeli u luksuzu kakav si malo tko može priuštiti, no njihovo bogatstvo se počelo topiti pa je Vicky počela otpuštati radnike u svojoj tvrtki.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 17:  (L-R) Victoria and David Beckham attend the Victoria Beckham x YouTube Fashion & Beauty After Party at London Fashion Week hosted by Derek Blasberg and David Beckham, at Marks Club on February 17, 2019 in London, England. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for YouTube)
Getty Images for YouTube

Naime, modna kuća Victoria Beckham, pišu britanski mediji, bilježi u prošloj godini gubitak od oko 12 milijuna funti, iako je David uložio 25 milijuna funti kako bi podržao tvrtku. Financijski stručnjaci iz njezine tvrtke ostaju optimistični i za negativne brojke okrivljuju velika ulaganja u dizajn, proizvodnju i marketing na trenutno teškom globalnom tržištu. Ipak, situacija ne izgleda baš optimistično, ali Victoria se ne namjerava tako lako predati i odustati od svog brenda luksuzne odjeće i modnih dodataka. Možda joj i David ponovo pomogne kada postane nova kulinarska zvijezda.

Čitajte i:

Ljubav je na selu: David Beckham totalno promijenio život i uživa kao nikad do sada

David Beckam priznao problem koji muči velik broj muškaraca i podijelio rješenje koje ga je 'spasilo'

Beckham donio hrabru odluku: Tvrdi da je to morao učiniti, a mnogi se pitaju je li bilo nužno?

Victoria Beckham pokazala zube, a reakcija Davida je urnebesna: 'Ona se smije, ali je pretjerala'

Linker
20. travanj 2024 13:13