Instagram
Pozdrav iz Istre

Franki Batelić u karanteni pomažu svi: Viktora čuvaju baka, ujak, ali i tata

Omiljena domaća glazbenica još je uvijek u obiteljskoj karanteni u Istri. Tamo je jer ima veliku terasu, a uživa u šetnjama sa sinom bez gužvi uz more.

"Mama mi je doma, brat je ovdje, Vedran je ovdje i svi mi pomažu", rekla je ponosna je Franka Batelić na količinu brige i ljubavi s kojima je okružena u gostovanju "Kod nas doma". "Situacija je skoro filmska", govori pjevačica, koja je na početku pandemije otišla u rodnu Istru. U novonastalim okolnostima objavila je i novi singl "Nedodirljivi" koju je snimila s bratom Nikolom, koji, složni su Frankini obožavatelji, odlično pjeva i svira.

Nedodirljivi je pjesma koja je čekala svoj trenutak da postane singl, a u vremenima kada je svima prijeko potrebna toplina i sigurnost pravi je trenutak za ovu iskrenu i nježnu priču.

"Često su mi se javljali fanovi i tražili da otpjevam Nedodirljivi, da joj dam priliku jer je jako vole, čak ju je i moj tim neprestano navodio kao pjesmu koja zaslužuje biti singl... i evo je! Izašla je na svjetlo, u novom ruhu!", rekla je Franka i dodala:

"Voljela bih da pjesma postane dio vaših života i bude pozitivna emocija dok svi zajedno prolazimo kroz dane u kojima moramo ostati doma, kako bismo ostali zdravi. I zato bih željela bih da svi budu kao mi - nedodirljivi". "Najviše mi nedostaje pozornica i kontakt s ljudima", kaže glazbenica, koja priznaje da kad ide u šetnju s Oskarom obavezno pjeva.

Instagram
Mama Franka uživa u Istri gdje joj svi s radošću pomažu oko Viktora...

Inače, pjevačica je početak izolacije dočekala odvojena od supruga Vedrana Ćorluke. Dok su ona i sin Viktor bili u njezinom rodnom Rapcu, Ćorluka je bio u Rusiji. Podsjetimo, nogometaš i glazbenica roditelji su postali 5. siječnja, kada je Franka sina na svijet donijela u Zagrebu


Pročitajte i:

Ćorluke se najbolje provode u izolaciji: Red hrane, red igre i prođe dan za tili čas

Kako je Franka nekad izgledala: Ako ste mislili da je sad njeno najbolje izdanje, škicnite ovu fotku

Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Linker
22. travanj 2024 20:22