W Blanco / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Proširenje obitelji

Glazbenica nedavno postala majka, a sada i baka: 'Najmlađi sin dobio je blizance, prestravljena sam'

Nakon što je nedavno konačno otkrila da je posvojila dvojicu punoljetnih dječaka, australska glazbenica morat će se naviknuti i na ulogu bake.

Pjevačica Sia, poznata po izvrsnoj glazbi i neobičnom modnom izričaju, prošle je godine posvojila dvojicu dječaka, no tek nedavno je otkrila da je riječ o punoljetnim osobama koji sada imaju 19 godina. "Da, zapravo sam posvojila dvojicu sinova. Sada imaju 19 godina. Postali su prestari za dom. Jako ih volim", rekla je australska glazbenica, no tu nije kraj iznenađenjima za njezine obožavatelje.

U gostovanju na Zane Lowe's Apple Music showu Sia je ponosno rekla da je postala - baka! "Moj najmlađi sin dobio je dvoje djece. Prestravljena sam. Ne, zapravo sam cool. Zovu me nana (baka). Pokušavam ih nagovoriti da me zovu Lovey, kao Kris Jenner", šaljivo je napisala Sia.

NEW YORK, NY - DECEMBER 07:  Singer-songwriter Sia attends the
Getty Images

Tijekom intervjua Sia se također osvrnula na odluku o posvojenju, objasnivši da su njezini sinovi mogli ostati u domu do svoje 21. godine, no htjela ih je izvući od tamo i pružiti stabilniji život.

"Malo sam umorna od silnog istraživanja udomiteljskog sustava. Stanje u njemu nije dobro. Ne iz moje perspektive, već iz perspektive mojih sinova. Bili su u 18 različitih domova u 18 godina života", otkrila je glazbenica.

Proživljavali traumu

Iako je u početku bilo teško jer su joj sinovi često lagali, Sia je uspjela uspostaviti granice i pokazati im da se s njom mogu osjećati sigurno. "Rekla bih im da mogu napraviti nešto loše i vratiti se od kamo su i došli. Ili mogu ostati sa mnom i imati dobar život. Nemam nikakvu drugu agendu nego ljubav. Volim ih i ne želim da odu u zatvor", objasnila je Sia, čiji sinovi su iskusili veliku traumu tijekom života u domu.

"Jedan od njih mi je sve rekao i sada kao da je procvjetao. Drugi se još uvijek bori sa svojom, nadam se da će uspjeti", nada se Sia koja je do kraja svog života odlučila biti bez partnera i posvetiti se sinovima i glazbi.

Čitajte i:

Pjevačica iznenadila sretnom viješću: Posvojila čak dva sina, a njihove godine sve su iznenadile

Slavna pjevačica otkrila da se bori s kroničnom boli: 'Život je prokleto težak'

Pjevačica Sia se napokon prestala skrivati: Prošetala bez svoje prepoznatljive perike

Linker
18. travanj 2024 04:25