Neja Markičević / hanza media
privatna sreća riječkih supružnika

Glazbeniku stiže prinova u 51. godini: Urban i Milica u slatkom iščekivanju

Naš poznati glazbenik i profesorica filozofije uskoro će proširiti svoju obitelj! Četiri godine nakon rođenja prvog sina, u njihov dom dolazi još jedna beba.

Damir Urban (50) i njegova supruga Milica (38) imaju razloga za slavlje! Riječki glazbenik i njegova 12 godina mlađa supruga očekuju svoje drugo dijete, nakon 12 godina provedenih u braku, doznali smo od izvora bliskog paru. Za glazbenika ovo je treće dijete, iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina Malika.

Damir i Milica zaljubili su se 2002., dok su njoj bile 22 godine, a u braku su od 2007. godine. Tada su se vjenčali u hotelu Draga di Lovrana. Milica je prvog sina Istoka Zolu rodila u lipnju 2015. godine, u Rijeci. Svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, a njihova ljubavna priča nikada se nije vezala uz skandale i medijske natpise.

Zagreb, 310519.
U Drustvu filmskih redatelja odrzana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen RAFF - Rab film festival.
Na fotografiji: Milica i Damir Urban.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / hanza media

Zajedno uživaju u raznim kulturnim i umjetničkim događanjima i manifestacijama, a posljednji put par je zajedno viđen krajem srpnja ove godine na Brijunima gdje je održana premijera predstave "Tko se boji Virginije Woolf" u izvedbi kazališta Ulysses.

Brijuni,  290719. 
Na Malom Brijunu u Tvrðavi Minor odrzana je premijera predstave Tko se boji Virginije Woolf u izvedbi kazalista Ulysses i u reziji Lenke Udovicki. 
Na fotografiji: Damir Urban sa suprugom.
Foto: Marijana Banko / CROPIX
CROPIX

Linker
16. travanj 2024 00:03