Profimedia, Backgrid UK
MALO SE OPUSTILA

Gwyneth Paltrow na tretmane troši više od 100 tisuća kuna mjesečno, ali i dalje nije zadovoljna izgledom

Na wellness summitu vlastitog brenda, glumica i poduzetnica priznala je kako trenutačno nije zadovoljna svojim izgledom, prvenstveno sa stražnjicom, jer se malo previše opustila na nedavnom odmoru u Italiji, a čini se kako joj niti skupocjeni režim ne pomaže da uvijek izgleda baš kako bi željela.

Glumica Gwyneth Paltrow, vlasnica lifestyle brenda Goop, izjavila je kako njezina "guza nije više što je nekad bila" i to sve zbog odmora u Italiji gdje nije pazila što jede pa je pretjerala s tjesteninom. 46-godišnja holivudska zvijezda inače na svoj beauty režim troši više od 100 tisuća kuna mjesečno pa su mnogi primijetiti kako si unatoč tome ne može priuštiti povremene izlete kad je prehrana u pitanju. Za svoju odličnu formu Gwyneth većinom hvali svoju osobnu trenericu Tray Anderson za koju kaže da joj je osigurala da ima nezaboravnu guzu.

--> 'Part-time' brak: Glumica ponovno iznenadila svojim savjetom, otkrila da ne živi sa suprugom

- Nakon mjeseci napornih treninga s Tracy, jednom sam prošla ispred ogledala i shvatila da je napravila čudo, ali moja guza trenutačno nije u najboljoj formi jer sam u Italiji previše uživala u tjestenini - izjavila je glumica koja inače pazi na svoju prehranu i tek si povremeno dopusti malo sira, baguettea i crvenog vina.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 451660934, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

- Imam poprilično zdravu prehranu pa kad idem procesiranu hranu i ne pazim na količinu alkohola koji unosim, osjetim to. Ali istovremeno želim uživati pa si povremeno dopustim izlete i pojedem ono što volim - dodala je glumica koja je prije nekoliko godina otkrila kako na svoje beauty tretmane mjesečno troši oko 14 tisuća funti. To obuhvaća njezine tjedne masaže, čišćenje lica, vitaminsku terapiju, laserske tretmane lica, obrva i vrata na koje odlazi dvaput godišnje, a sve si to može itekako priuštiti jer se njezino bogatstvo procjenjuje na oko 60 milijuna dolara.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 18: goop CEO Gwyneth Paltrow attends In goop Health Summit Los Angeles 2019 at Rolling Greens Nursery on May 18, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for goop)
Getty Images for goop

Linker
19. travanj 2024 15:58