RTL
Neočekivani obrat

Ingrid Divković ljubav pronašla s Lukom iz 'Braka na prvu', uskoro će se zato doseliti u Zagreb

Nakon sedam godina duge veze 'pukla je ljubav' s fitness trenerom Daliborom Petrinićem... Popularni show ljubav je, umjesto kandidatkinjama, donio stručnoj suradnici koju su mnogi tijekom prikazivanja showa napadali zbog njezinih referenci.

Popularna riječka književnica i blogerica Ingrid Divković (35) posljednjih je tjedana došla u fokus javnosti gostujući u popularnom televizijskom showu "Brak na prvu", koji se prikazivao na jednoj domaćoj komercijalnoj televiziji. Posljednjih sati, pak, mediji su se raspisali o zanimljivom epilogu ovog showa - umjesto vijesti o parovima koji su neočekivano ipak završili zajedno, piše se o ljubavnoj vezi stručne savjetnice u showu - Ingrid Divković i mlađahnom Luki Budaku (29), koji je u showu bio jedan od kandidata.

Kad smo prije nekoliko dana pisali kako se Divković našla na udaru hejtera upravo zbog angažmana u prvom izdanju spomenutog showa, nitko nije očekivao da iza njene reakcije da iz članka izbacimo crticu o bivšoj vezi, stoji romansa koja se razvila kad su se kamere ugasile.

Naime, Luka Budak u spomenutom je showu bio par s Nadijom Amić. Međutim, brzo se doznalo kako njihova veza nema budućnost, odnosno da će ostati u prijateljskim odnosima. Otkriveno je tada kako se Luka pokazao nespremnim za odgovorniji odnos kakav je očekivala dodijeljena mu partnerica.

Međutim, kako piše RTL, Ingrid i Luka su nakon završetka showa otišli na kavu u Zagrebu ni ne sluteći da će se to pretvoriti u predivu ljubavnu priču...

Kako je izjavila Divković, Luki ju je privukla "nevjerojatna ljudska toplina, inteligencija i nesvakidašnja životna energija", iako se brani kako je na sve kandidate tijekom showa gledala s profesionalne strane (upravo taj dio - profesionalno, bio je povod za spomenute hejterske napise).

S obzirom na to da ona živi u Rijeci, a Luka u Zagrebu, Divković je izjavila kako o preseljenju razmišlja još od prošle godine te, između ostalog rekla: "Za Rijeku me, osim moje uže obitelji, nekoliko prijatelja i mora, ne veže više ništa pa mi preseljenje u Zagreb neće teško pasti."

"Prst u uho i briga te. Za sve skeptike, fanatike, beskičmenjake i dežurne kritizere. Briga te za sitne duše koje neprestano viču. I bezazlene tračeve koji te se ne tiču. Prst u uho i briga te. Za ravnodušne, bahate, cinične i hladne, njihove su duše siromašne i gladne. Briga te za etikete i cijene što lete u nebesa. Fućkaš sve što te dovodi do stresa. I zato briga te. Za sve izmišljene brige, laži i intrige, to su krive fige, ljudske prefrige. Briga te samo ima biti koga u kuću i u srce primaš. Tko je s tobom kada zadobiješ duboke rane, i tko ostaje kada preživiš najteže dane. Tvoje je samo da ljubiš, da poštuješ i voliš. Jer u duši čovjekovih zdravih misli, nema, niti će ikada biti bolesnih primisli." napisala je Divković na svojem Facebook profilu krajem mjeseca. Možemo samo nagađati o kome je i o čemu pisala, pa sami zaključite.

S druge, pak, strane Luka ne skriva vezu ni privatno, a ni javno, pa je tako jučer podijelio objavu RTL-a za koji su zajedno dali intervju o svojoj vezi, a prije nekoliko dana objavio je i fotografiju s kulisom mora...

Inače, iako je od ranije poznata pratiteljima društvenih mreža po svojim inspirirajućim citatima, u književnim je krugovima i među ljubiteljima knjige ova autorica ostala zapamćena po naslovima "Sanjari i borci", "J..be li vas ego?", "Knjiga za divlju ženu" i "Živi mi se".

Podsjetimo, Ingrid ne vjeruje u granice, pa se tako 2015. s tadašnjim partnerom Daliborom Petrinićem, osobnim fitness trenerom, i njihovim labradorom Maxom preselila na godinu dana na Tenerife.

"Bili smo jednom prije toga i jako nam se svidjelo. Ideja je bila da Dalibor radi kao fitness trener za turiste, a meni je ionako bilo svejedno gdje pišem. Bilo je lijepo, ali nakon nekog vremena na otoku sam se počela osjećati izolirano. Nedostajala mi je Rijeka, druženja s čitateljicama, kulturni događaji... Pa sam se u lipnju 2016. vratila u Hrvatsku" ispričala nam je tada Ingrid. Veza s Petrinićem pukla je nakon sedam godina.

Vijest o prekidu javnosti je prenio njezin sad već bivši partner dirljivom objavom na Instagramu, između ostalog, napisavši: "Svi vi koji me duže vrijeme pratite putem interneta znate da ne volim previše otkrivati svoj privatni život, ali vjerojatno znate da sam imao jako lijepu vezu s jednom predivnom dušom koja se zove Ingrid Divković. S obzirom na to da je prošlo 3 mjeseca kako više nismo skupa, htio sam vam samo reći da je naša veza završila. ...
Razlog prekida nije nikakva treća osoba, već smo jednostavno došli do kraja našeg puta. U 7 godina smo imali puno predivnih trenutaka na kojima sam beskrajno zahvalan i koje ću uvijek pamtiti. I znam da smo jedno drugom ostavili neizbrisiv trag u srcima i dušama. ....

Zauvijek ćemo biti povezani bez obzira što nastavljamo svaki svojim putem ... Hvala ti na predivnih 7 godina draga moja, ostavila si neizbrisiv trag na mom srcu..."


ČITAJTE I:

Ponovno će svi pričati o Ingrid Divković - njezine tri žene slomit će i one nedodirljive

Ingrid Divković: Autorica knjiga za samopomoć dokazuje da je moguće živjeti od pisanja

Linker
19. travanj 2024 01:52