priča se o top lokaciji

Kad se Beckhamovi žene: Vjenčanje sina Victorije i Davida moglo bi biti poput kraljevskog

Odmah nakon vijesti o zarukama Victoria i David navodno su se bacili na planiranje vjenčanja koje bi, s obzirom na imućne obitelji iz koje mladenci dolaze, moglo biti nezamislivo raskošno.

Zaboravite na Meghan i Harryja, Kate i Williama, najatraktivnije vjenčanje Velike Britanije mogao bi imati najstariji sin Davida i Victorije Beckham, barem tako misle britanski mediji.

21-godišnji Brooklyn Beckham prošli se mjesec zaručio za 24-godišnju američku glumicu Nicolu Peltz, kći multimilijardera Nelsona Peltza.

Mladi fotograf, kojem je Nicola najdraža muza, fotografijama s intimnih zaruka pohvalio se na Instagarmu pa su svi mogli vidjeti kako je romantični Brooklyn svoju dragu zaprosio pred njezinim ocem i bratom, za vrijeme obiteljske večere.

Instagram

Čim su čuli sretne vijesti Victoria i David navodno su se bacili na planiranje sretnog dana, koji bi se mogao pretvoriti u najveće celebrity vjenčanje desetljeća.

Šuška se da su 'bacili oko' na prestižnu lokaciju - katedralu Sv.Pavla u Londonu, gdje bi samo za ceremoniju trebali izdvojiti oko 50 000 kuna, prenosi Daily Mail.

Ako se odluče za ovu lokaciju, zaljubljeni Brooklyn i Nicola morat će malo pričekati jer su svi termini popunjeni do proljeća 2022. godine.

To i ne bi trebao biti preveliki problem ako su istinite teorije da su fotograf i glumica već ozakonili svoju vezu u vijećnici, što zbog pandemije u svijetu što zbog mladenačke nestrpljivosti.

Fanovima je povoda dala sama mama Victoria koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su njezini sinovi Cruz i Brooklyn - koji nosi tanki zlatni prsten, nalik burmi!

Ulje na vatru dodala je i Nicola koja je na Instagram Storyjima objavila fotografiju na kojoj ona i Brookyn drže etiketu, a u oči upada njegov zlatni prsten.

Instagram

Čitajte i...

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Victoria Beckham se u sve miješa: Izabrala joj je haljinu za zaruke, a želi dizajnirati i vjenčanicu

Linker
20. travanj 2024 01:39