Neja Markičević / Hanza Media
dobila suvenir nakon potresa

Milana Vlaović Kovaček: 'Kad samo pomislim da sam nagovarala svoje roditelje da dođu u Zagreb...'

Hrvatska metropola se dan nakon potresa pokušava vratiti u normalu, a poruke utjehe, potpore i ljubavi sa svih strana šire se društvenim mrežama građanima Zagreba i daju snagu za dalje...

Svoju priču o potresu donijela je i Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček koja se svojim pratiteljima obratila sljedećim statusom na Facebooku.

"Dragi moji, ako nekog zanima - dobro sam. I svi moji. Najgora je ova neizvjesnost, možda je najsnažniji potres već bio, a možda nam takav tek slijedi. Kad samo pomislim da sam nagovarala svoje roditelje da dođu u Zagreb. Srećom su tvrdoglavi, pa se nisu dali nagovoriti.

U mom domu je najveća šteta nastala zasad na ovoj statui. Mogla bih zamoliti Ivicu Propadala da je popravi ili izradi novu, ali neću. Imat ću oštećeni predmet koji “ima priču”. A priča je važna.

Upravo se stvara priča o globalnoj epidemiji, opasnom virusu, gradu i lokalnom potresu, ljudima u njemu i oko njega koji su pomagali i bodrili jedni druge. Vjerujem da ćemo izvući lekcije i izaći iz svega kao pobjednici!", napisala je Milana uz fotografiju oštećene statue Dore koju je osvojila 2002. s pjesmom "Sasvim sigurna" koju je otpjevala Vesna Pisarović.


Čitajte i:

Linker
25. travanj 2024 01:03