Ericka Draves / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
On je prevarant

Novi dečko Katie Holmes je razočarenje: Djevojku ostavio SMS-om nakon što su mediji otkrili aferu

Glumica i chef nedavno su prestali skrivati romansu, nakon prvotnog ushita javnosti sada je otkrivena ne baš časna pozadina njegove priče, iz koje je jedna djevojka ostala potpuno ponižena i slomljena.

Tek što je svijet saznao za novu ljubav glumice Katie Holmes (41) i počeo se zanimati za njezinog novog dečka ugostitelja Emilija Vitola Jr-a (33), krenuli su i problemi. Iako Katie i Emilio i dalje na ulicama New Yorka izmjenjuju poljupce i zagrljaje, javnost je saznala da on nije bio slobodan prije ove romanse - naprotiv, bio je tik pred oltarom.

Mladi ugostitelj i glumac entuzijast bio je dvije godine u vezi, čak i zaručen s djevojkom s kojom je i živio, a na dan kada su njegove fotografije s glumicom objavljene u američkim medijima ostavio ju je putem SMS poruke. Djevojka Rachel Emmons (24) za prevaru je saznala upravo preko medija i to joj je potpuno slomilo srce, piše Daily Mail.

Zaručeni i sretni

Iz Rachelinog otvorenog Instagram profila vidi se da je uistinu bila zaljubljena u devet godina starijeg Emilija, tako je nakon zaruka u veljači 2018. počela objavljivati zajedničke fotografije uz riječi poput: "Moj broj jedan, moja najveća ljubav i budući suprug".

"Sve dok vijesti nisu obišle svijet, Rachel nije imala pojma što se događa. On je varalica i ovo nije sretan završetak jedne priče", otkrili su Rachelini prijatelji. Ona je dizajnerica, a s mladim ugostiteljem živjela je zajedno od svibnja prošle godine te su imali i zajedničkog psa. No iz očitih razloga prevare i to tako javne, veza između njih dvoje je prekinuta, a Rachel se preselila nazad roditeljima.

Posljednju zajedničku fotografiju Rachel je objavila krajem srpnja.

View this post on Instagram

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

Veza između Holmes i Vitola mlađeg potvrđena je kada su javno izmjenjivali zagrljaje i nježnosti tijekom romantične večere. Katie su fotografi snimili kako sjedi u Emiliovom krilu, nakon čega su se i nježno poljubili, bilo je to na terasi jednog restorana u New Yorku, prije manje od tjedan dana.

Nova romansa u gradu

Prvi put zajedno par je viđen prošlog tjedna, kada su ćaskali i smijali se u restoranu Mediterranean, no tada još nitko nije mogao potvrditi da se uistinu radi o vezi. Vitolo radi u Emilio’s Ballato u SoHou, restoranu koji je njegov otac Emilio Vitolo Sr. kupio ranih devedesetih. Njihov obiteljski restoran spominje se kao omiljen talijanski restoran u koji zalaze brojne zvijezde kao što su Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna i Bradley Cooper.

Katie Holmes je nakon razvoda od Toma Cruisea 2012. bila vrlo diskretna po pitanju svog privatnog života, moglo ju se vidjeti jedino u šetnjama s njihovom kćerkom Suri (14). Posljednja veza u kojoj je bila je ona s Jamiejem Foxxom, a njih dvoje su se razišli u kolovozu 2019.



Pročitajte i:

Tajanstvena Katie Holmes: Svi pričaju o njenom novom, osam godina mlađem frajeru

Katie Holmes ponovno ljubi! Tko je misteriozan muškarac zaslužan za njezin veliki osmijeh?

Grad treba svoje velikane! Transformirali su odjevanje sadašnjice, a sada imaju najveći zadatak

Linker
16. travanj 2024 18:00