Biljana Gaurina / hanza media
stigla je princeza

Ovo je sreća! Pamela Ramljak se javila iz rodilišta emotivnom objavom: 'Srce je potpuno'

Pjevačica Pamela Ramljak nakon trnovitog puta do majčinstva presretna je jer joj je u obitelj stigla malena princeza.

"Dobrodošla Maria, 8.8.2020. Hvala, Gospe! Srce je potpuno.", napisala je pjevačica Pamela Ramljak kraj fotografije gdje svoju djevojčicu drži za ruku u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi.

Sretnu vijest o slatkom iščekivanju Pamela je objavila samim krajem veljače. "Još jedno srce kuca ispod mog. Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku".

Početkom 2017. godine na svijet je Pamela donijela sina Antuna, dječaka su Pamela i suprug Mladen Salajster dugo i željno iščekivali pa nisu skrivali sreću kada je dječak konačno stigao u njihov život.

Zagreb, 151014.
Od 14.-17.10. na Zagrebackom Velesajmu odrzava se modna revija Perwoll Fashion.hr.
Na fotografiji: Pamela Ramljak.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Pamela Ramljak i Mladen Salajster

Veliku hrabrost pronašla je i u crkvi te molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta. 'Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun', rekla je za Gloriju pjevačica, tada je progovorila i o svojoj je boli kada je izgubila dijete.

Instagram
Pamela uživa u majčinstvu...

"Bila sam sretna jer sam silno željela dijete i radovala se što ću vidjeti kako raste. U glavi sam već zamišljala da je djevojčica, moja mala Dora. A onda je uslijedio šok: liječnik mi je rekao da nešto nije u redu, da ne vidi otkucaje srca. Ne mogu opisati kakav me užas preplavio, to može razumjeti samo žena koja je izgubila dijete. "


Čitajte i:

Najljepše iščekivanje i bujica emocija uoči drugog poroda: 'Samo me malo ohrabrite!'

Trudnoj Pameli Ramljak silno nedostaje svekrva, pa je od drugih potražila savjet

Pamela Ramljak: 'Nadam se da će sve ovo proći do mog poroda'

Linker
16. travanj 2024 11:04