Adele u ležernom izdanju odlazi na treninge kod proslavljenog trenera
 Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Teretana prije svega

Pjevačica na rubu suza! Otkriveno tko je zaslužan za novi izgled slavne Adele: 'Neugodno joj je, srami se'

Britanska glazbena senzacija, pjevačica Adele, izgubila je oko 45 kilograma. Detalji njezine dijete cure u javnost, a poznato je i tko je slavni trener pod čijim je vodstvom.

Glazbenica Adele nedavno je oduševila cijeli svijet kada je otkrila svoju novu liniju na Instagramu - izgubila je čak 45 kilograma. Obožavatelji diljem svijeta ostali su u nevjerici kada su vidjeli kroz kakvu je transformaciju Adele prošla. Iako o temi kilograma nije pričala, jasno je da ovakve promjene ne dolaze preko noći i da nužno zahtijevaju određeni režim.

Trener holivudske elite uhvatio i britansku divu 'pod svoje'

U slučaju Adele, to svakako znači i redovito posjećivanje teretane. U Los Angelesu su je paparazzi uhvatili u ležernom izdanju u njezinom Range Roveru. Vozila se na vježbanje koje će je održati u formi, a navodno je trenira proslavljeni trener Harley Pasternak. On, između ostalih, brine i za formu Meghan Fox te Ariane Grande.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - British singer Adele is pictured driving herself to the gym in Hollywood. Adele recently showed off her amazing new body in a photo posted to social media with fans noting how different her face looked as a result of the dramatic weight loss. The 32 year old has reportedly lost over 100 lbs on the Sirtfood diet. Shot on 05/13/20.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 519338624, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Adele trenira slavni losanđeleski trener čije su klijentice i Ariana Grande te Meghan Fox

Adele je vrlo neugodno.

Osim fizičke aktivnosti, Adele se navodno podvrgnula dijeti tijekom koje ne unosi više od 1000 kalorija dnevno u organizam. Izvor blizak pjevačici dodao je i da je Adele neugodno zbog silne pažnje koju je dobila zbog gubitka kilograma. "Svjesna je da izgleda bolje no ikad, no i dalje je samokritična kada je izgled u pitanju. Šokirana je kad god se vidi u ogledalu, no uživa u kupnji nove odjeće", otkrio je za magazin Heat izvor blizak slavnoj pjevačici.

Čitajte i:

Izgubila je gotovo 50 kilograma i oduševila izgledom! Čemu još pjevačica duguje ljepotu?

Trenerica je otkrila režim zbog kojeg je Adele drastično smršavjela: Dnevno unosila samo 1000 kalorija

Promijenila životne navike: Adele je toliko smršavila da ju je na prvu teško prepoznati

Mrzi vježbati pa je bila na posebnom režimu: Adele je u samo šest mjeseci izgubila 20 kilograma

Linker
18. travanj 2024 12:11