Instagram
'Živimo samo jednom'

Poruka s bolničkog kreveta emotivne Lane Jurčević: 'Ne znam kad mi je bilo teško kao jučer'

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević sve je raznježila videom koji je objavila na Instagramu. Nakon brojnih mjeseci u kojima zbog pandemije nije mogla posjetiti baku u staračkom domu, napokon je za ruku mogla primiti najdražu joj staricu.

Pjevačica Lana Jurčević, koja se nakon uspješne hrvatske karijere odlučila okušati i u inozemstvu, napokon je posjetila osobu koja joj je strašno nedostajala za vrijeme karantene.

Emotivna Lana posjetila je svoju 90-godišnju baku u staračkom domu te objavila video na kojem je drži za ruku na bolničkom krevetu.

"Ne znam kad mi je bilo teško kao jučer... Toliko života i želje u njenim očima da komunicira, a nije išlo, koliko god samo i ona i ja trudile. Nasmijala se kad sam ušla i nadam se da me uspjela prepoznati i osjetiti topline i ljubavi. Taman kad sam ušla na TV-u je bio moj spot i pokazivala sam joj ga i učinilo mi se da se razveselila. I to mi je bilo već puno", rekla nam je Lana Jurčević koja mjesecima zbog koronavirusa nije mogla posjetiti baku.

"Živimo samo jednom. Potrudite se raditi ispravne stvari. Budite nježni. Radite dobre stvari. Neka vas ljudi zapamte po vašim djelima, po onome što ste napravili, a ne po onome što ste govorili da ćete napraviti", napisala je Lana i dodala: "Moja bakica. J***m ti starost. Uh".

Poznata pjevačica na proljeće nije mogla sakriti žaljenje što nije mogla biti uz baku.

Fanovima je otkrila: "Meni je jedna baka u staračkom domu. To općenito mi je bolna točka, ali postoje razlozi za to, da ne ulazim u detalje, osim da ne može iz kreveta. Nego... Užasno mi je da joj se ne možemo ni na koji način obratiti, nazvati, mahnuti joj. NIŠTA. Em su zatvorili dom (što je ok zbog sigurnost), em ih je tresao potres, još tjednima nakon ona dva najjača kao i nas ostale (ali samo mogu zamisliti stanje straha kad si sam i zakucan za krevet). Svaki razgovor joj puno znači da joj mozak radi bar malo i sad nam je i to oduzeto. Mobitel nije opcija, pogubila bi ga među plahtama i ne bi znala baratati s njim. Ne možeš ti njima starijima više ni objasniti što se točno događa vani… ali znam i sigurna sam da se osjeća napušteno i samo...", napisala je nedavno utučena Lana.

Čitajte i:

Lana Jurčević odala koga prvo želi posjetiti nakon pandemije i nema onoga kome nije zasuzilo oko

Kako je Lana Jurčević izgradila carstvo: 'Jako rano sam počela, s 13 sam već prodavala cvijeće'

Razlika u svega 10 minuta: Lana Jurčević pokazala jeftino rješenje za gorući beauty problem

Linker
18. travanj 2024 23:24