Getty Images
PITANJE JE SAD

Poznata voditeljica se dosađuje u samoizolaciji: 'Sad mi je žao što nemam djecu'

Jedna od najpoznatijih voditeljica svijeta Ellen DeGeneres odlučila se za samoizolaciju, a promjena ritma i boravak doma joj teško pada...

Koronavirus u nekoliko dana promijenio je svijet kakav poznajemo, a iz te izvanredne situacije nisu isključene ni slavne zvijezde koje su se odlučile za samoizolaciju kako bi zaustavili širenje pandemije. U samoizolaciji je glumica, komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres koja je snimila razgovore s nekoliko superpoznatih prijatelja i to objavila na svom Instagram profilu. Prvi na redu su bili glazbenik John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen koji su također u samoizolaciji, a tamo su najviše zaokupljeni s djecom.

"Voljela bih da imam djecu, jako mi je dosadno", rekla je Ellen.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 21:  TV personality Ellen DeGeneres speaks onstage during the 26th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on March 21, 2015 in Beverly Hills, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for GLAAD)
Getty Images for GLAAD

Slavni bračni par imaju dvoje djece, Milesa Theodorea (1) i kći Lunu Simone (3), a i oni priznaju da im je također dosadno. Nazvala je još glumca Justina Timberlakea i njegovu Jessicu Biel koji također ne rade ništa posebno.

Sljedeći na redu bio je pjevač grupe Maroon 5, Adam Levine kojem je poznata voditeljica čestitala rođendan. Nakon što se zabavila tek nekoliko minuta, Ellen se bacila na slaganje puzzli do 4.000 komada i onda shvatila je da joj neki dijelovi nedostaju pa ju je to izbacilo iz takta. Supruga Portia de Rossi joj je predložila da pročita što je na kutiji, a voditeljica je svima pokazala kako ne zna kud bi sa sobom u karanteni...


Čitajte i:

Linker
24. travanj 2024 15:28