Rene Bitorajac
Iz Novog Sada

Rene Bitorajac javio nam se s EXIT glazbenog festivala: 'U šoku smo'

Novosadski glazbeni festival EXIT svake godine privuće sve više posjetitelja, a na ovogodišnjem se došlo zabaviti rekordnih 56 000 ljudi. Među njima bio je i domaći glumac Rene Bitorajac koji je sa suprugom i kolegom došao vidjeti neka od velikih glazbenih imena i usput nam se javio s dojmovima.

U Novom Sadu jučer je počeo 19. EXIT glazbeni festival. Na Petrovaradinsku tvrđavu stiglo je čak 56 000 ljudi, što je u ovih 19 godina pravi rekord. Poznati festival nisu propustila ni neka poznata lica ih hrvatskog javnog života. Glumac Rene Bitorajac (47) na njega je stigao sa suprugom Anom i kolegom Radovanom Vujovićem te su svi zajedno uživali u glazbi i atmosferi.

Rene Bitorajac

"U šoku smo da je to tolika količina ljudi, floorova i izvođača, iznenađeni da je organizacija bez greške a uživali smo od The Curea, preko Lost Frequencies do Charlotte de Witte. Plaća se karticom na koju uplatite novac a upada se različitim narukvicama u različite sektore. Za sada imam pomoć svog kolege Radovana Vujovića s kojim sam igrao glavnu ulogu u "Poklonu predsjednika Nixona!". Prisustvovali smo i vatrometu povodom otvaranja EXITA", rekao je Rene koji nije propuštao iskazivati nježnost svojoj supruzi s kojom je u braku već 13 godina te imaju dvoje djece: 12-godišnjeg sina Gabriela i 10-godišnju kćer Larisu.

Kako je rekao u jednom intervjuu za Gloriju, njegove bračne vode su mirne i staložene upravo zbog supruge. "Moja srodna duša je pozitivna, vesela, brižna majka i zato je voljena žena. Na kraju, ja sam jedna prekrasna topla osoba, prepuna razumijevanja ha, ha, ha...", malo se našalio.

Rene Bitorajac

Prvi festivalski dan nosio je naziv "OPENS Day" u čast titule Omladinske prijestolnice Europe koju ove godine proslavlja Novi Sad. Od svih izvođača najviše se čekalo na nastup grupe The Cure koji su prije nekoliko dana nastupili na zagrebačkom INmusic festivalu. Osim njih posjetitelje su zabavljali i 65daysofstatic, Lost Frequencies, Maceo Plex, Carl Cox Charlotte de Witte, The Selecter i mnogi drugi, dok su danas na repertoaru The Chainsmokers, Paul Kalkbrenner, Whitechapel, Boris Brejcha i još odličnih glazbenih imena.

Rene Bitorajac

Rene Bitorajac

Rene Bitorajac

Rene Bitorajac

Linker
18. travanj 2024 23:19