Nikša Stipaničev / Hanza Media
Skupe škole i putovanja

Samozatajne, imućne i obrazovane! Vlasnice NK Rijeke na tribinama su uvijek u centru pažnje

Matea i Anna Mišković vlasnice su NK Rijeke pa u društvu oca Damira i majke Snježane redovito pohode događanja vezana za taj slavni nogometni klub.

Samozatajne sestre Matea i Anna Mišković gledale su s obitelji nogometnu utakmicu između njihove NK Rijeke i NK Lokomotive u Šibeniku proteklog vikenda. U društvu majke Snježane i oca Damira sestre su u ležernom, ali profinjenom ljetnom izdanju pratile utakmicu kluba kojeg su vlasnice postale samim krajem 2017. godine. Tada je, naime, objavljeno da tvrtka Teanna preuzima odgovornost za upravljanje klubom. Tvrtka je u suvlasništvu sestara Mišković, a njihov otac tom je prilikom izjavio da je želio pokazati da nam mladima svijet ostaje.

Kukuljanovo, 091219.
Pivovara Kaltenberg.
Noc HNK Rijeke.
Na fotografiji: obielj Miskovic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / Hanza Media
Događaje vezane uz NK Rijeku obitelj Mišković ne propušta.

Damir i Snježana Mišković se ne vole eksponirati te su tu vrijedost prenijeli i na kćeri

Riječki klub otad funkcionira uz obitelj Mišković, koja je redovita na utakmicama i svim događanjima vezanima uz njihovu Rijeku. Mateu i Annu Damir Mišković dobio je u braku sa suprugom Snježanom, s kojom ga veže dugi niz sretnih bračnih godina. Bračni par nije sklon pretjeranom medijskom eksponiranju pa su iste vrijednosti usadili i svojim kćerima - koje se drže podalje od društvenih mreža.

Rijeka, 181217.
Pomorsko povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka. Noc HNK Rijeka pod nazivom Zajedno smo Rijeka.
Na fotografiji: Damir Miskovic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / Hanza Media
Damir i Snježana Mišković potrudili su se da djevojkama pruže sve što im treba pa su puno uložili u njihovo obrazovanje.

U školovanje su uložili puno, djevojke su obrazovane u najboljim švicarskim institucijama

Orijentirale su se na obrazovanje, a roditelji su se pobrinuli da Anni i Matei ništa ne nedostaje. Obje su, naime, diplomirale na prestižnom sveučilištu u švicarskom Luganu, gdje su studirale Međunarodni menadžment i marketing. Tamo su završile i srednju školu, boravile su u internatu TASIS. Sestre su iznimno bliske s roditeljima, s kojima često putuju i uživaju u vremenu koje je rezervirano za obitelj.

Čitajte i:

Rodila samozatajna Lana Jurčević: 'Trenutak kad shvatiš da držiš smisao svog života'

Davorka Dalić u elegantnom navijačkom izdanju na tribinama je bila u najmilijem društvu

Zlatko Dalić: 'Muči me što sam izgubio svoju privatnost, ali to je cijena srebra'

Linker
20. travanj 2024 17:16