Davor Matota /
na kavi s glumicom

Sementa Rajhard planira vjenčanje i već zna tko će joj dizajnirati haljinu iz snova

Domaća pjevačica i glumica Sementa Rajhard (28) uspješna je na poslovnom planu, no i na onom privatnom. Uskoro u eter izlazi njezin novi singl, a usporedno s tim planira i budućnost te vjenčanje sa zaručnikom kojeg čuva od očiju javnosti. Sementa nam je otkrila kako balansira privatno i poslovno, o kakvom vjenčanju mašta te kako je nastao spot za njezinu novu pjesmu.

Sementa Rajhard i vlasnik građevinske firme Vanja Brundula zaručili su se u travnju prošle godine nakon tri godine veze, no s izlaskom pred oltar ne žure. Kako nam je kazala, idu korak po korak pa je prvo na redu rješavanje stambenog pitanja.

"Još nemamo točan datum vjenčanja, možda bude krajem godine, a možda sljedeće. Trenutno rješavamo građevinsku dozvolu i useljavamo se u novi dom nakon čega će krenuti pripreme za vjenčanje", rekla je glumica poznata po ulogama u seriji 'Stella' i 'Čista ljubav'. Iako još nemaju točnih planova, Sementa ima neke zamisli vezane za vjenčanje, ali i za djevojačku za koju planira s curama otputovati izvan Hrvatske.

Privatni album
Sementa Rajhard

"Znam da će to biti najljepši event na kojem sam bila. Po meni, manja svadba bi bila sasvim u redu", rekla nam je pjevačica, a kada je u pitanju haljina za veliki dan, za nju će biti zadužen dizajnerski dvojac s kojim dugo surađuje, Envy Room. "Bile su mi lijepe uske haljine, u stilu sirene, a sada gledam i one raskošnije, u svakom slučaju će biti nešto po mojoj zamisli", otkrila je, a u Envy Room kreacijama snimala je i spot za pjesmu koja uskoro izlazi, 'Sirene'.

Privatni album
Sementa Rajhard

"Sanjala sam spot za pjesmu i jako sam zadovoljna s tim kako je ispalo. Nakon 'Sirena' u planu su još neke pjesme i album", ističe Sementa te nadodaje kako joj trenutno sve ide svojim tokom. "Radim ono što volim, sve ide kako treba. Voljela bih se ostvariti i na kazališnim daskama, to mi nedostaje", priznaje.

Uz glazbu i glumu, Sementa je dio i obiteljskog posla s Lunaparkom koji je trenutno u Zagorju, a seli se na različite lokacije u Hrvatskoj, od Lošinja preko Like do Zagreba i Zagorja. U obiteljskom poslu tata je 'Boss', no sve ideje i zamisli prolaze zajednički. Unatoč ubrzanom tempu, pronalazi slobodno vrijeme za obitelj i za zaručnika.

Privatni album

"Kad razmislim o tome, nemam puno slobodnog vremena, no Vanja i ja si odgovaramo po ubrzanom tempu, imamo slične interese i volimo otići na koncerte, festivale ili u kino na film. Super mi je što on zna hendlati svoj i moj posao i razumije prirodu mog posla", rekla nam je. Priznaje kako joj je savršeni spoj - iznenađenje, a jedno veliko zaručnik joj je priuštio putovanjem u Italiju, točnije u Toskanu, u mjesto Cinque Terre.

Linker
12. travanj 2024 02:09