Instagram
Hvar, Dubrovnik, Korčula...

Velika imena dolaze i ove godine! Neki su zbog ljetovanja u Hrvatskoj završili i na svjetskim naslovnicama

Otok Hvar i glumac Neil Patrick Harris vole se javno. No, nije on jedini koji se upoznao i oduševio ljepotama naše obale. Stigao je kontroverzni pokeraš, svjetski slavni vratar, a Hrvatsku su pohitale i sestre Ecclestone.

Ljeto je u punom jeku, sezona zbog koronakrize slabija negoli smo na to naviknuli, no slavnim gostima može se hrvatska obala i ove godine pohvaliti. Posljednji u nizu svjetski poznatih ljudi koji su posjetili Hrvatsku je glumac i komičar Neil Patrick Harris. Vijest o dolasku glumca otkrila je ekipa hvarskog restorana Gariful, gdje je Neil uživao i prošle godine. Da je u čarima otoka Hvara uživao punim plućima svjedoče i njegove fotografije iz kultnog Carpe Diema.

Dubrovnik, Hvar i Korčula najčešća su mjesta na kojima se svjetski slavni gosti mogu sresti

Navodno će se Harris s obitelji na Hvar vratiti u kolovozu nakon što su se prošle godine obiteljski oduševili Dalmacijom. I njegov suprug te njihovo dvoje djece oduševljeno je našom obalom, a sigurni smo da bi se u dojmovima s njim složio i kontroverzni pokeraš, bogati nasljednik i Instagram ikona Dan Bilzerian, koji je na jahti danima posjećivao najveće ljepote naše obale - među kojima su i Dubrovnik, Hvar te Korčula.

Njegovo veličanstvo - Dubrovnik! Slavna prošlost i ljepota koja oduzima dah svjetske elite

Zbog Hrvatske su neki završavali i na naslovnicama svjetskih medija

Vratar Bayern Münchena Manuel Neuer boravio je u Omišu, na Pelješcu, na Šipanu, a nakon što je s lokalnom ekipom zapjevao i pjesmu "Lijepa li si", njemački tabloidi zadovoljno su protrljali ruke i osudili taj njegov čin. Opravdao se, rekavši da i nije znao što pjeva. Ponijela ga atmosfera i ljepota Dubrovnika, u kojem je bio i lani.

Dubrovnik su svojom prisutnošću počastile i sezonu otvorile sestre Ecclestone. Poznata je 'vjernost' Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea slavnom Gradu pa ne čudi što su i sestre Tamara i Petra s obiteljima odlučile boraviti u njemu. Jahtom su došle do Dubrovnika, a potom su nastavile i uživale na Hvaru. Iako su Tamaru Ecclestone Britanci osudili zbog uživanja u Hrvatskoj dok oni pate u izolaciji zbog koronavirusa, poznatoj nasljednici to nije poremetilo planove da se opusti i uživa u ljepotama rodne zemlje svoje majke.

Dubrovnik, 070720.
Poznati britanski pjevac Rod Stewart koji ljetuje na Jadranu  s drustvom je prosetao Stradunom.
Foto: Bozo Radic /  CROPIX
Božo Radić / Hanza Media

Stewarta je Hrvatska oduševila nakon što ju je posjetio po preporuci snahe Nicole Artukovich

Glazbena legenda, Sir Rod Stewart, poslušao je savjet svoje buduće snahe Nicole Artukovich - koja je porijeklom Hrvatica. Svako ljeto dolazi u rodni kraj, a sada je preporučila našu obalu i Stewartu. A glazbenik je baš odlučio iskoristiti vrijeme u Hrvatskoj pa je ljetovanje započeo u Dubrovniku, a potom ga nastavio na relaciji Hvar - Korčula. Luksuznom jahtom odvezao se i do Trogira.

Čitajte i:

Iznenadio otočane! Slavni glumac uživa u delicijama poznatog hvarskog restorana

Buduća snaha slavnog glazbenika! Nicole je ljubav prema Hrvatskoj prenijela na obitelj Stewart

Slavni zavodnik i veliki glazbenik Rod Stewart stigao u Dubrovnik u društvu supruge!

Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila!'

Linker
16. travanj 2024 23:39