GLORIA PROMO

Ugrijte se ove jeseni i zime uz blagotvorne i raznovrsne tretmane u vodećem spa hotelu s 5 zvjezdica, Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i birajte između četiri različita yoga programa uz čiju pomoć je moguće dostići unutarnju ravnotežu i mir.

SPA & Yoga weeks započinju tjednom aktivnosti pod nazivom „Acqua d’Iadera“ , od 27. listopada do 3. studenog, gdje se prije svega prakticira Yoga & Aquaback®. Fizioterapeutkinja Jessica Schlünz i ekspert za zdravlje dr. Uwe Schlünz prate goste kroz program treninga, svojevrstan miks sporta i wellnesa u vodi i na suhom. Pogotovo je efektivan, a istovremeno blagotvoran za zdravlje i za zglobove, takozvani Aquaback kružni trening. U ponudi su i yoga, aquayoga, zumba i aquazumba. Rezervirajte svoje mjesto za „Acqua d’Iadera“ program u trajanju od tri ili sedam noći.

Napunite svoje tijelo toplinom i svjetlošću uz „Yogu na moru“ . Stručnjak i trener za yogu, Lisa Schopp iz Graza, vodit će sudionike ovog programa od 6.do 9. studenog kroz tri yoga cjeline i pokazati im na koji način svako od nas može uz pomoć holističkog principa yoge otkriti vlastitu svjetlost.

Još jedna vrsta yoge, „ Yuna® Yoga“ , temelji se na najstarijim snagama prirode: aktivnosti i mirovanju – nebu i zemlji. Na produženom vikendu od 19. do 23. studenog yoga trener Maria Jamnik iz Yuna® joge iz Graza pokazat će učesnicima kako se intenzivno baviti svojim tijelom, naučiti tehnike disanja i osjetiti kako se pravilno koristiti mislima i emocijama. Yuna-yoga je odlična kako za početnike tako i za iskusne vježbače.

Iadera Hamamania“ predstavlja izrazito opuštajuću završnicu SPA & yoga weeks u obliku relaksacije i čišćenja, odmaranja, kupanja i terapeutskog razgovora, kako bi se tijelo i duh doveli u sklad s elementima mora. Rezervirajte svoje mjesto za Hamamania program u trajanju od tri ili sedam noći u periodu od 10. studenog do 28. prosinca.

Smješten u prekrasnoj Punta Skali, nedaleko od Zadra, luksuzni hotel član je širom svijeta renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World“. Nadahnjujuća arhirektura, nenadmašan dizajn, prvoklasna usluga, vrhunska alpsko-jadranska kuhinja i mediteranski šarm pružaju ekskluzivnu oazu za odmor koja postavlja nove standarde.

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/iadera

Linker
24. travanj 2024 02:23