SRPSKA NEVJESTA

Adriana Lima na svijet donijela malu Siennu

Brazilska manekenka Adriana Lima (31), bivše zaštitno lice Maybellinea i anđeo Victoria’s Secreta, rodila je jučer oko 13 sati djevojčicu Siennu u privatnoj njujorškoj klinici. Adriani i njenom suprugu, srpskom košarkašu Marku Jariću, to je drugo dijete jer su od kraja 2009. roditelji i male Valentine.

– Marko i ja smo presretni što je u našu obitelj ušla Sienna, a Valentina jedva čeka da uđe u ulogu starije sestre – objavila je Adriana na svom Twitter profilu.

Adriana i Marko upoznali su se 2006., zaručili 2008., a vjenčali na Valentinovo 2009. godine. Kao predana katolkinja, Lima se prije braka ustezala od spolnih odnosa te je u majčinskim dužnostima pronašla veće zadovoljstvo negoli u poslovnima.

– Najljepši posao na svijetu je biti mama. Nikad nisam mislila da mogu toliko voljeti, uvijek sam se pitala postoji li bezuvjetna ljubav? Sada znam da postoji – izjavila je Adriana.

Lima, koja je još 2009. aplicirala za srpsko državljanstvo, svoje prvo dijete rodila je u 34. tjednu zbog preeklampsije, pa je Valentina tada težila svega 2 kilograma. Takvih komplikacija sa Siennom srećom nije bilo.

Linker
29. travanj 2024 18:25