KORACI ŽIVOTA

Ana Begić Tahiri: Obiteljske krize rješavamo humorom

Akademska glumica Ana Begić Tahiri (33) nakon sudjelovanja u HTV-ovu showu “Ples sa zvijezdama” vratila se svojim novim, starim obavezama. Uskoro ima premijeru u svojoj matičnoj kući, zagrebačkom HNK, s predstavom “U znaku vage”, koja je svojevrsni hommage jednom od naših najvećih pisaca – Ranku Marinkoviću. A osim nove predstave Ana igra i u predstavama “Pigmalion”, “Maškarate ispod kuplja”, “Gola u kavezu”, “Izbaci uljeza” – piše Jutarnji list. Nakon višetjednog boravka u plesno-vojnom kampu, kako je Ana zbog zahtjevnih treninga prozvala ovaj TV show, u kojem se odlično držala, priča kako je sama zadovoljna otplesanim.

– Prezadovoljna sam. Stigla sam do polufinala i odlično sam se zabavila. Uhvatila sam se ukoštac s nepoznatim. Bilo je krvavo i zabavno, a da sam znala koliko, i ranije bih se time bavila. Zato ću definitvno nastaviti nešto plesati. Najviše su me se dojmili tango, rumba i cha cha – komentirala je svoje nedavno plesno iskustvo Ana Begić, koja je sudjelovanjem u showu, kako kaže, shvatila da se uz dobar dril može puno toga napraviti.

– Lijepo je vidjeti da nešto što misliš da ne možeš – ipak možeš – dodaje glumica, koja za svoj izgled u posljednje vrijeme dobiva pozitivne komentare na račun svog zavodljivog izgleda. Smršavjela je više od deset kilograma još prije početka showa, a svakodnevni dvostruki treninzi ipak su morali ostaviti nekog traga na njezinoj liniji.

– U centimetrima da, koji su nestajali kroz vrijeme. Ali nisam izgubila ni grama tijekom natjecanja. Doduše, pojavili su se neki novi mišići, za koje nisam ni znala da ih imam – kroz smijeh komentira glumica koja oduvijek bez nelagode priča o svojoj liniji. Premda redovito vježba, kako kaže, za odličan izgled jednako je bitna i prehrana.

– Već sam nekoliko mjeseci na savršenoj dijeti, koja je zapravo stil prehrane. Konzumiram proizvode NUPO, čije shakeove, juhe i snack-barove jedem u šest obroka dnevno. Rezultati su odlični – pohvalila se novom linijom glumica, čije zadovoljstvo dijeli i njezin suprug Daniel Tahiri.

Suprug Daniel najveći je oslonac Ani u svemu što radi u životu, partnerski uspješno rješavaju svakodnevne krize. Na koji način?

– Humorom i razgovorom, ne ostavljamo ništa za sutra – komentira Ana svoj bračni odnos.

Međusobna podrška najviše se očituje kroz brigu oko njihove kćerkice Lane, koja će u svibnju napuniti dvije godine. Zbog večernjih predstava, proba i Anina posla “bez radnog vremena”, obitelj se izvrsno organizirala oko njezina čuvanja.

– Dokazali smo da se sve može kad se mora. Uletavaju i moji i Danielovi roditelji i sretna sam što na obitelj uvijek mogu računati i istovremeno znati da moja Lana uživa u vremenu provedenom s njima – priča Ana te dodaje da se nakon prve, djetetove najzahtjevnije godine ponovno vraća “u element”.

– Glavni prioritet u mom životu je moja Lana, ona je baza, a najljepše je kad uspijem uskladiti sve društvene i poslovne obaveze, što je u posljednje vrijeme sve češće – kaže glumica.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Linker
27. travanj 2024 05:41