PR
40. OBLJETNICA UMJETNIČKOG RADA

Ana Gruica i Ana Maras Harmander i u visokoj trudnoći ne mogu bez kazališta

Poznate glumice uživale su u ženskom druženju u kazalištu Kerempuh povodom 40. obljetnice umjetničkog rada glumice Jadranke Elezović.

Ana Gruica i Ana Maras Harmander su u slatkom iščekivanju i obje očekuju svoje prvo dijete pa su sigurno iskoristile priliku da razmjene pokoji trudnički savjet.

PR

FOTO: PR

Glumice su stigle u kazalište Kerempuh povodom proslave jubileja Jadranke Elezović, koja je donedavno bila stalna članica ansambla tog kazališta, a tom prilikom odigrana je predstava Vlaška posla.

U toj hit komediji Jadranka je glumila s Mateom Elezović i Anom Gruicom, a široj publici poznata je po ulogama u serijama Zabranjena ljubav, Zimmer frei i Zauvijek susjedi.

PR

Foto: PR

Poznata glumica tim je povodom zahvalila publici na vjernosti i otkrila da je 40. obljetnicu odlučila proslaviti predstavom Vlaška posla jer u njoj glumi sa svojom kćeri Mateom, koja je i producentica predstave, a tekst je napisao njezin suprug Mateo Elezović.

Na proslavu i popularnu predstavu stigli su i drugi poznati glumci poput Nataše Janjić, Mirele Brekalo, Hrvoja Klobučara i brojnih drugih.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
05. siječanj 2022 09:11