PLES SA ZVIJEZDAMA

Ana se vraća kuhanju

Ana Ugarković napustila je sinoć show “Ples sa zvijezdama”, a u velikom finalu iduće subote gledati ćemo Gordana Kožulja i Franku Batelić, piše Jutarnji list.

Iako je Ana zahvaljujući iznimnoj simpatičnosti kod gledatelja, bez obzira na činjenicu da u plesu i nije baš pretjerano spretna, uspijevala do sada izbaciti brojne parove, pa tako i favoritkinju Ivu Šulentić, ovoga je puta glasovi nisu uspjeli dogurati do finala.

Plesni parovi plesali su dva plesa, a najveći broj glasova stručnog žirija ponovno su dobili Franka Batelić i njezin plesni partner Ištvan Varga. Posebice su očarali prisutno gledateljstvo slow foxom kojim su osvojili i maksimalnih 40 bodova.

– Meni ste izgledali savršeno, jednostavno rečeno večeras ste bili Ginger Rogers i Fred Astaire – izjavio je član žirija Dinko Bogdanić nakon druge izvedbe Ištvana i Franke. Pitanje je samo jesu li glasove dobili zbog plesa ili zbog činjenice da je Franka u jednom trenutku toliko opustila u rukama svog partnera da joj je pobjegla haljina te otkrila bradavicu.

Gordan Kožulj je prema mišljenju žirija vidno napredovao te se konačno opustio i prestao, kako suci vole reći, plesati “štreberski i “uštogljeno”.

– Konačno ste se oslobodili, probudio se je u vama duh latinoameričkog plesača i izvrstan vam je rad bokova – rekao je Elio Bešan nakon otplesanog cha cha cha, dok je Davor Bilman pohvalio drugi ples Kožulja i Ane Herceg, smatrajući da mu bolje leže standardni plesovi od latinoameričkih zahvaljujući poboljšanju u načinu držanja tijela.

Ana Ugarković je nakon ispadanja izjavila da je zadovoljna što je sve završilo, ali da je ujedno sretna što je naučila plesati i upoznala Nicolasa Quesnoita koji je veoma draga osoba.

– Ove sezone nema viceva od mene jer smo mi vic sami po sebi – izjavio je Nicolas te u jednoj rečenici sročio kako izgledaju plesne izvedbe njega i plesne partnerice Ane Ugarković.

Večer je upotpunila voditeljica Barbara Kolar koja je iznenadila gledatelje zaplesavši s članom stručnog žirija Davorom Bilmanom.

Ivana Sokač / Jutarnji list

Linker
24. travanj 2024 13:44