MLADA I USPJEŠNA

Anamarija Asanović: Odijevam Severinu, ali i Doris Dragović

Svoje bih kreacije voljela vidjeti na Severini – izjavila je splitska dizajnerica Anamarija Asanović nakon svog modnog ‘vatrenog krštenja’ na proteklom Nivea Cro A Porteru. Želja joj se ubrzo i ostvarila jer je splitska glazbenica nakon revije kupila desetak njezinih kreacija – haljine od muslina i žoržeta koje dolaze u kombinaciji s korzetima. Spomenute korzete Severina je odjenula tijekom snimanja spota za pjesmu Lola.

– Sviđa mi se što Severina podupire mlade dizajnere. To je za mene velika prilika i motivacija – izjavila je 22-godišnja dizajnerica koja će svoju najnoviju kolekciju prikazati na predstojećem Nivea Cro A Porteru, koji će se održava od 7. do 9. listopada u u shopping centru Westgate.

Pored rada na na novoj kolekciji nova nada hrvatske modne scene koja studira na prestižnom Istituto Marangoni u Milanu, zaokupljena je krojenjem haljine za još jednu splitsku divu – pjevačicu Doris Dragović , koja će u Anamarijinoj kreaciji nastupiti na 6. Runjićevim večerima koje će se održati u Splitu 3. listopada.

Linker
02. prosinac 2023 19:30