U NOVOJ GLORIJI

Andrea Bocelli: Najradije pjevam s kćerkicom Virginijom

Slijepi talijanski tenor koji je prodao više od 85 miljuna albuma, više od ijednog drugog opernog pjevača u povijesti, 29. studenog stiže u Zagreb, gdje će u Areni održati svoj jedini koncert u ovom dijelu Europe.

Glorijin novinar posjetio je slavnog tenora u njegovoj vili u elitnom toskanskom ljetovalištu Forte dei Marmi gdje živi sa suprugom Veronicom (32) i dvogodišnjom kćerkicom Virginijom, a često ondje borave i njegovi sinovi iz prvog braka Amos (19) i Matteo (17).

Kako se pripremate za zagrebački koncert?

Prije nastupa 24 sata odmaram glas, ne razgovaram ni s kim, ne slušam glazbu, alkohol je zabranjem, kao i prekomjerno uživanje u jelu. Tišina i samoća su potrebni kako bih na pozornicu, nakon što se zagrijem, izašao odmoran, potpuno koncentriran i gladan glazbe.

Tko od pjevačica s kojima ste nastupili u duetu ima najsenzualniji glas?

Smatram se sretnikom što sam na pozornici pjevao s najvećim ženskim glasovima poput Celine Dion, Christine Aguilere, Sarah Brightman… Privatno najradije pjevam s kćerkicom Virginijom.

Kruno Petrinović

Ekskluzivni intervju s Andreom Bocellijem u kojem govori o svom životu, obitelji i planovima za budućnost pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 13. studenog.

Linker
17. travanj 2024 10:42