Screenshoot
OSVRT DOMAĆICA

Anna Wintour i Sarah Jessica Parker odlično se zabavljaju u zajedničkom intervjuu

Anna Wintour pojavila se u televizijskom showu Late Night With Seth Meyers, na kojemu inače radi i njena kćer Bee Shaffer, a na pozornici joj se pridružila i Sarah Jessica Parker te su zajedničkim snagama prokomentrirale događaje, protokol i mušku modu na nedavno održanoj Met Gali, šaleći se pritom i odlično zabavljajući.

Sarah Jessica Parker (49) je na ovogodišnjoj Met Gali rame uz rame s Annom Wintour (64) bila domaćica te je primala redom slavne goste kako su dolazili i upućivala ih u protokol, čavrljala sa svakim od njih i trudila se da se osjećaju dobrodošlo.

Na pitanje kakav se prijem očekivao od nje i kakva osoba za prijem gostiju treba biti, Sarah je odgovorila:

– Netko tko neće osramotiti instituciju ili njenu svrhu i tko će primati goste koji dolaze u Metropolitan muzej s dozom gracioznosti i elegancije, onako kako me gospođa Wintour i naučila – rekla je lijepa glumica te dodala kako, unatoč naizgled jednostavnom zadatku, odmah je na početku vrlo strogo ukorena.

05 May 2014 - New York, New York- Sarah Jessica Parker.
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Anna se kroz smijeh nadovezala te rekla kako Sarah previše priča.

– Sara previše priča. Ja bi goste samo pozdravila i uputila ih na izložbu – kaže glavna urednica Voguea.

S obzirom da je Parker imala veći zadatak, u jednom trenutku joj je bilo previše prijemnih razgovora i srušila se na pod.

– Bio je to jedan vrlo šik pad – rekla je Anna te dodala kako je nakon toga Sarah popila i čašu šampanjca da se malo opusti i odmori.

Foto: Screenshoot

Na pitanje o protokolu, Sarah je rekla kako se nije ljubila s punu ljudi, ali s obzirom da je imala bijele rukavice na rukama, desna rukavica je sutradan bila malo prljava od mnogobrojnih pozdrava.

Urednica Voguea se našalila i s obaveznom i propisnom večernjom toaletom za muškarce, koja je podrazumijevala pravilo bijele kravate te dodala kako je nekoliko muških posjetitelja poslalo e-mail poznatom dizajneru Tomu Fordu da im pismeno objasni što točno podrazumijeva događaj s bijelom kravatom.

Domaćice Met Gale su se pohvalile kako je ove godine skupljeno 12 milijuna dolara za potrebe muzeja.

Pogledajte video intervju!

Linker
25. travanj 2024 03:58