PRINCEZINE ZARUKE

Anne Hathaway: Budalasto sam se zaljubila

Američkoj glumici Anne Hathaway (29) koja se kao devetnaestogodišnjakinja proslavila ulogom Mije Thermopolis u “Princezinim dnevnicima” (1 i 2) i samoj bi moglo slijediti vjenčanje iz bajke. Hathaway je, naime, javno obznanila zaruke s dečkom, glumcem i dizajnerom dragog kamenja Adamom Shulmanom (30) koji je u suradnji s tvrtkom Kwiat sam izradio prsten za tu priliku. Glumački par u vezi je od studenog 2008. godine, ali se pred fotografskim objektivima pokazao tek sljedeće godine, budući da je svoju vezu držao u tajnosti.

– Odmah smo pali jedno na drugo, ali nismo istoga časa prohodali. On je mislio da ja imam dečka, a ja da on ima djevojku – kaže lijepa Anne i dodaje:

– Adam mi je ustvari pokvario planove. Nadala sam se provesti malo vremena sama, a onda sam se budalasto zaljubila u njega.

Svoju novu vezu glumica otvoreno naziva zrelijom od prethodnih.

– Zrelo nije uvijek kvalitetna podloga za dobru priču, ali jest za dobar život.

Takva opaska ne čudi kada se zna da joj je posljednja veza bila s trgovcem nekretninama Raffaellom Follierijem, za kojeg vrijedi stara latinska “nomen est omen”, odnosno ime mu je (u ovom slučaju prezime) znakovito. Follieri, koji je 2008. uhićen zbog 50 milijuna dolara vrijedne prevare vezane uz kupovinu katoličkih crkava u SAD-u, između ostaloga je tvrdio da mu veze sežu do samoga pape te je završio na služenju zatvorske kazne od četiri i pol godine. FBI je tada u svrhu istrage zaplijenio i Annine osobne “princezine dnevnike”, ali protiv nje nije podignuta optužnica.

Sada Anne može početi ispisivati stranice neke nove mnogo sretnije životne priče, nalik onoj Mije Thermopolis.

Linker
02. svibanj 2024 00:28